Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorana Cîrstea, victorie URIAȘĂ la Beijing: A învins numărul 4 mondial! Ar putea juca în semifinale cu Halep - VIDEO

Getty Images
Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea, locul 44 WTA, a învins-o, joi, cu scorul de 6-1, 7-5, pe jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, calificându-se în sferturile de finală ale China Open. Cîrstea a salvat patru mingi de set în acest meci, revenind de la 2-5 în setul secund. Victoria ei este importantă şi pentru Simona Halep.

Cîrstea a făcut la Beijing meciul anului. A jucat cu mingi lungi şi pe reverul adversarei şi, cel mai important, nu a renunţat la luptă în momentele în care fostul lider mondial, care a greşit excesiv în partida de joi, a părut că preia iniţiativa întâlnirii.

Citește și: COȘMAR pentru Simona Halep, după victoria cu Maria Șarapova: Anunțul venit de la Beijing, în urmă cu puțin timp

Pliskova a început cu un break, după un ghem lung, apoi Cîrstea a câştigat şase ghemuri la rând, punând setul în dreptul ei pe tabelă, cu 6-1, după 29 de minute.

Jucătoarea cehă şi-a ridicat nivelul evoluţiei în setul al doilea, a condus cu 3-0, după un break în ghemul secund. Cîrstea nu a renunţat şi a s-a apropiat la 2-3, după un break în ghemul al cincilea. Nu l-a consolidat cu serviciul, iar Pliskova s-a distanţat din nou, la 5-2. La acest scor, ea a avut trei mingi de set, 0-40, pe serviciul Soranei. Românca le-a anulat pe toate şi a făcut 3-5. Şi l-a acest scor, pe propriul serviciu, Pliskova a mai avut o minge de set, ratată, apoi Cîrstea s-a impus cu 7-5, după o oră şi 23 de minute de la start.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.