Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Blejnar a fost TURNAT la DNA de două PROSTITUATE aduse de Gheorghe Ștefan

inquamphotos.com / Raul Giuglea
sorin blejnar

Fostul şef ANAF, Sorin Blejnar, a fost turnat la DNA şi de două dame de companie. La întâlnirea de la Nisa, Gheorghe Ştefan, zis Pinalti, ar fi mers cu două femei care au asistat la anumite discuţii despre spăgi, iar acum au dat declaraţie în faţa procurorilor, potrivit România TV.

Situație REVOLTĂTOARE după incendiul de lângă București. Ce se întâmplă cu pacienții

În 2012, Sorin Blejnar a avut o întâlnire la Nisa cu Gheorghe Ştefan, fostul primar din Piatra Neamţ. Întâlnirea a fost confirmată într-un denunţ la DNA, chiar de Pinalti, iar ulterior şi de alţi martori protejaţi: două dame de companie, potrivit România TV. La Nisa s-ar fi pus la punct detaliile legate de şpăgile şi contractele care urmau să fie încheiate de ANAF cu firma omului de afaceri Horaţiu Berdilă, denunţător în cauză.

Tolontan, după ce Trump a câştigat alegerile: SĂ NU SPUNEM CĂ AU VOTAT 'CEI DIN TELEORMAN'

Fostul şef ANAF neagă orice acuzaţie. Gheroghe Ştefan le-a dezvăluit însă procurorilor toate detaliile afacerii stabilite la Nisa. La Nisa, Pinalti ar fi fost însoţit de două femei. Amândouă sunt acum martori cu identitate protejată. Cele două dame de companie, care au asistat la discuţii, le-au relatat procurorilor tot ce au auzit şi, astfel, l-au trimis după gratii pe Sorin Blejnar. Acesta este acuzat că ar fi luat 13 milioane de lei mită, iar pentru a ascunde manevrele, procurorii spun că au fost folosite mai multe firme fantomă cu asociaţi cetăţeni arabi.

Nu este prima dată când numele lui Sorin Blejnar este legat de afaceri cu cetăţeni arabi. Fostul şef al ANAF l-ar fi susţinut în nenumărate rânduri pe Said Baaklini, un om de afaceri controversat, anchetat pentru returnări ilegale de TVA, de 60 milioane de euro.

În noul dosar, Blejnar este arestat preventiv. El mai are o condamnare în primă instanţă de 5 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.