Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu a vorbit în premieră despre familia sa: Ce a anunțat premierul

Facebook
mihaela grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu a mărturisit, la România TV, că nu a apucat să discute cu soția sa, după ce a devenit șeful Executivului, dar că familia sa va rămâne la Timișoara, pentru că are doi copii mici care și-au făcut prieteni acolo.

Premierul Sorin Grindeanu a povestit că, de când a devenit premier, stă în București, iar familia sa a rămas la Timișoara. El a arătat că nu a apucat încă să aibe o discuție serioasă cu soția, despre mutarea la București a întregii familii.

Ce le-a spus Ion Iliescu procurorilor militari? Fostul preşedinte este inculpat în Dosarul Mineriada

”Nu am apucat să am o discuție seriosă, cu argumente pro și contra, dar, în mare, familia va rămâne la Timișoara. Am doi copii mici, acolo au legături, prieteni”, a spus Grindeanu.

Lecție învățată: Gabriela Firea anunță noi achiziții importante

De altfel, prim-ministrul a mai afirmat că și el, personal, deși sunt premierul României, se simte legat de Timișoara pentru că întreaga sa carieră mea politică este legată de Banat.

Noul premier al României, Sorin Grindeanu, este căsătorit cu Mihaela Grindeanu şi au împreună doi copii mici. Soția sa este farmacist și deţine o societate comercială care se ocupă cu comerţul produselor farmaceutice. Firma se numeşte Duofarm SRL şi în anul fiscal 2015 a fost pe pierdere.

Mihaela Grindeanu are 41 de ani şi este din Timişoara, unde locuieşte şi în prezent. Sorin Grindeanu este liderul PSD Timiș și a fost, până la nominalizarea sa pentru funcția de premier, președinte al Consiliului Județean Timiș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.