Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu adâncește ENIGMA: `Poate, cândva, o să pot spune și de ce am făcut-o`

Inquam Photos / Octav Ganea
Sorin Grindeanu

Sorin Grindeanu a intrat, definitiv, în istoria românilor! E primul prim-ministru care a fost dat jos printr-o moțiune de cenzură a propriului partid. S-a întâmplat în iunie, după o lună în care Grindeanu a refuzat să demisioneze, după ce PSD îi retrăsese sprijinul politic, iar unii dintre miniștri chiar demisionaseră.

În zadar a încercat Liviu Dragnea, dar și ceilalți lideri ai partidului să-l convingă să demisioneze. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru STIRIPESURSE.RO, Grindeanu spune că, poate, cândva, va lămuri misterul refuzului său.

Citește și: S-a aflat! De ce a plecat, de fapt, Laura Teodoru de la Digi 24

”Poate cîndva o să pot spune și de ce am făcut-o. Poate că trebuia să cred un anumit lucru, poate că trebuia să fac un anumit gest. Deocamdată ceea ce pot spune este că a fost multă confuzie atunci. Multă presiune, multă dezinformare.

Aveam impresia că evenimentele pun presiune pe noi, că se încearcă distrugerea guvernării și a partidului, iar ceea ce trebuie să fac eu este să apăr guvernarea și partidul. Eu și acum îmi apăr guvernarea. A fost o guvernare serioasă, solidă, cu rezultate economice palpabile, cu îndeplinirea unei părți serioase din programul de guvernare, mai ales în ceea ce privește creșterea de pensii și salarii.

Citește și: Detalii interesante! Care ar fi ADEVĂRATUL MOTIV al vizitei lui Macron în România – bulgarii au intrat deja în horă

Sînt multe lucruri care trebuie să iasă la iveală ca să înțelegem complet ce s-a întîmplat.”, a spus Grindeanu, în exclusivitate, pentru STIRIPESURSE.RO.

Fostul premier a vrut, totuși, să spulbere zvonurile că anumite Servicii ar fi stat în spatele deciziilor sale din acele zile.

”REP: Dar serviciile s-au amestecat în episodul moțiunii?

SG: Din ceea ce știu eu, nu.

REP: Totuși, cine a stat în spatele dumneavoastră?

SG: Din ceea ce știu eu, nimeni. Sau, cum am mai răspuns atunci, steagul României. Asta mă și face să dorm liniștit. Am conștiința împăcată. Așa am crezut eu atunci că e bine. Nu voi accepta niciodată să particip la un plan de distrugere sau măcar de slăbire a PSD, indiferent al cui ar fi acest plan.”, a adăugat Grindeanu.

Citește și: Victor Ponta DIVULGĂ TOT! Căror COLOȘI a vrut să le vândă TAROM .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.