Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu confirmă că tatăl său e chemat în instanță de DNA

Inquam Photos / George Călin
Inquam Sorin Grindeanu gesturi

Nicolae Grindeanu, tatăl premierului Sorin Grindeanu, va ajunge, miercuri, în fața judecătorilor unde va da declarații în calitate de martor. Premierul zice că știe de procesul în care va fi audiat tatăl său.

”Nu știu, știu că e martor în instanță. Nu știu să vă dau amănunte. Va merge ca martor să declare. ”, a spus Sorin Grindeanu la Antena 3, marți seara.

Expressdebanat.ro a anunțat că tatăl prim-ministrului va fi adus în fața instanței de către procurorii anticorupție pentru a explica motivele care au stat la baza deciziei sale de a permite cursanților Școlii Sanitare Postliceale „Carol Davila”, din Caransebeș, să susțină examenele finale la Călan, acasă la managerul instituției de învățământ, președinte al UNPR Călan, Eleonora Gavrilesc. Procurorii au descoperit că această școală punea diplome de asistent medical până și în brațele unor cursanți care au trecut o singură zi pe la ore. Tocmai de aceea, Eleonora Gavrilesc avea nevoie ca examenele finale să se dea în condiții „speciale”. Ceea ce s-a și întâmplat. Dar, asta numai după ce Nicolae Grindeanu ar fi fost apelat pe linie politică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.