Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu dă MARILE RĂSPUNSURI: Pe cine pune la punct premierul

Inquam Photos / Octav Ganea
Sorin Grindeanu

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a lansat un atac la adresa guvernului condus de Sorin Grindeanu și a spus că ea, ca primar general, are o relație foarte proastă cu miniștrii Guvernului Grindeanu, chiar mai proastă decât a avut cu tehnocrații lui Dacian Cioloș. În plus,  ea a anunțat că se preconizează o evaluare a activităţii guvernamentale şi că este posibil să aibă loc o remaniere a Guvernului, adăugând totodată că este îngrijorată dacă premierul nu mai are timp să se consulte cu preşedintele partidului.

Atacurile lui Firea nu au rămas fără răspuns de la Sorin Grindeanu. Premierul a început, în răspunsul său la atacurile din partea lui Firea, cu o veste oferită de Banca Mondială, conform căreia economia României va înregistra un avans de 4,4% în acest an, față de o expansiune de 3,7% previzionată în ianuarie. Conform lui Grindeanu, adversari PSD nu se află în partid, ci în afara lui.

Citește și: BOMBĂ PRO TV anunță că Gigi Becali nu mai merge la TAS

”A fi prim-ministru reprezintă o răspundere imensă, pe care o iau în serios în fiecare secundă, de când PSD mi-a făcut onoarea de a-mi acorda această încredere. Guvernul României a înțeles nevoile și așteptările oamenilor, iar acum putem spune că avem creștere economică - cea mai mare din Europa -, ne respectăm promisiunile din campanie, avem mai multe locuri de muncă, se înființează din ce în ce mai multe firme, încrederea investitorilor e în creștere. Banca Mondială a îmbunătățit prognoza legată de creșterea economică de anul acesta. Așa cum am spus întotdeauna, mai avem foarte multe de făcut - acesta este drumul pe care am pornit și pe care suntem deciși să mergem în continuare. Pentru asta avem nevoie de stabilitate, de obiective si priorități pe care le împărtășim cu toții.

Citește și: UMILINȚĂ e numele tău: Ce a făcut Simona Halep la Roland Garros, cu Carla Suarez Navarro

Adversarii PSD se află în afara partidului. PNL si USR traversează grave crize de conducere și o lipsă totală de proiecte.

În continuarea unei bune guvernări, avem nevoie de investiții și relații consolidate la nivelul Europei și nu numai.

Joi, mă voi întâlni cu premierul francez, Edouard Philippe. De asemenea, mă voi întâlni cu Secretarul General al OCDE, Angel Gurria. Aderarea țării noastre la OCDE este un obiectiv important pentru Guvernul pe care-l conduc. Acestea, odată cu ridicarea nivelului de trai al românilor și repornirea motorului investițiilor, sunt prioritățile Guvernului acum.”, e mesajul lui Sorin Grindeanu.

Citește și: VIDEO ȘOCANT Un român l-a RUPT ÎN BĂTAIE pe un terorist din atentatul din Londra: I-am dat un basket de l-am zăpăcit! Florin, făcăleţul ăla tare de sub masă du-te și adu-l încoa’! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.