Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu, declarații de ULTIMĂ ORĂ după atentatul de la Londra: 'Pericolul nu a trecut'

Inquam Photos / Octav Ganea
sorin grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu a susținut joi o declarație de presă, după atentatul de la Londra. Acesta a transmis un mesaj de compasiune pentru familiile victimelor. De asemenea, Sorin Grindeanu a anunțat că a discutat permanent cu ambasadorul României la Londra și l-a felicitat pentru modul în care a gestionat situația de criză.

Referitor la persoana de cetățenie română rănită în urma atacului de miercuri după-amiază de la Londra, premierul a spus că „pericolul nu a trecut” și speră să se facă bine.

Atac TERORIST la Londra: Poliția londoneză a revizuit BILANȚUL

„În primul rând, dați-mi voie să transmit compasiunea mea pentru familiile victimelor, pentru cei care au suferit în urma acestui act petrecut la Londra.

În al doilea rând, vreau să vă spun că în urmă cu câteva minute am avut o discuție cu ambasadorul României la Londra. Am fost în permanentă legătură și cu ministerul de Externe, și cu dl ambasador. Vreau să-i felicit pentru modul în care au gestionat, la Londra, situația. S-a constituit acea celulă de criză. Sunt în permanentă legătură cu cei doi români și cu familiile lor.

Ce a fost greu, azi noapte, în urma intervenției chirurgicale a trecut, dar în continuare se află sub strictă observație. Pericolul nu a trecut”, a declarat Sorin Grindeanu, joi.

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat, joi dimineaţă, că una dintre cele două persoane de cetăţenie română rănite în urma atacului de miercuri după-amiază de la Londra se află în continuare internată în stare gravă, iar cealaltă, care a fost rănită uşor în urma incidentului, a fost externată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.