Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu, după discuțiile cu Liviu Dragnea: 'Nu pot să spun că ne iubim. E posibil să nu mai fac politică'

Inquam Photos / George Calin
grindeanu dragnea Inquam Photos

Sorin Grindeanu a fost audiat, timp de trei ore, ”de un procuror de sex feminin”, cum a relatat chiar el, la DNA. Grindeanu a refuzat să vorbească despre dosar și a preferat să spună că e doar ”martor”. În schimb, a abordat cu detalii despre o eventuală reprimire în PSD. El spune că a luat în calcul chiar varianta de a nu mai face politică.

”În plan profesional sunt în reevaluări. Nu am ascuns că doresc să redevin membru în partidul din care am făcut parte din 1996. Am făcut contestație, urmează să se judece acea contestație. Le mulțumesc colegilor din Timiș care au semnat alături de mine acea constestație. Nu a fost nicio ofertă, post de ambasador, am fost mutat în toate funcțiile. Hadeți, să vedem ce ne rezervă viitorul (n.r. dacă va mai fi premier).

Citește și: Culisele divorțului lui Marcel Toader, fostul soț al Gabrielei Cristea! Cum s-a ales acesta cu o sumă URIAȘĂ

Așteptăm această decizie. Înțeleg să respect statutul PSD. E posibilitatea să nu mai fac politică.”, a spus Sorin Grindeanu după 3 ore de audieri la DNA.

Fostul premier a relatat și întâlnirea secretă pe care a avut-o cu Liviu Dragnea.

”NNu este o relaţie de iubire, să fim serioşi. În această perioadă au fost anumiţi prieteni comuni care au insistat să ne întâlnim şi să avem o discuţie, urmare şi a contestaţiei şi a acţiunii mele de a contesta decizia de excludere. Am avut acea discuţie, fiecare şi-a spus argumentele, cu plusuri, cu minusuri. Dânsul a câştigat trecând acea moţiune de cenzură în Parlament, eu mi-am exprimat în continuare opţiunea de a rămâne în PSD. Nu pot să spun nici că a fost prietenoasă, nici duşmănoasă, a fost o discuţie cu argumente din partea fiecăruia.”, a adăugat Grindeanu.

Citește și: Turcescu îl mitraliază pe Dragnea! Ce l-a revoltat pe deputatul PMP .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.