Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu: 'Mi-am scris DEMISIA' /VIDEO

Sorin Grindeanu

Sorin Grindeanu a anunțat că are demisia scrisă și e gata să și-o dea în momentul în care primește garanția, de la președintele Klaus Iohannis, că va nominaliza un nou premier tot din PSD.

Grindeanu a spus că, dacă ar fi pus să dea timpul înapoi, ar accepta funcția de premier, dar cu condiția ca Liviu Dragnea să nu mai pună miniștri.

Premierul a taxat-o și pe Gabriela Firea, dar și pe Lia Olguța Vasilescu.

”Dacă aș da timpul înapoi, am accepta din nou această funcție. Aș fi făcut ceva schimbări. Aș fi acceptat, dar în cu totul alte condiții. Nu aș mai accepta ca toată echipa guvernamentală să fie făcută de Liviu Dragnea.

Familia mea e alături de mine. Am fost chemat și rugat de Liviu Dragnea să fiu premier. Primul meu răspuns a fost nu.”, e spus Grindeanu.

El nu a ezitat să-i dea o replică și primarului Gabriela Firea, dar și Liei Olguța Vasilescu. ”Am mai văzut pe cineva spunând că ea a făcut campanie, eu nu am făcut. În 21 de ani au trecut câteva cicluri electorale. Soarta noastră fuse scrisă din urmă de 5 luni. Lia Olguța Vasilescu știa că suntem un guvern provizoriu, eu nu știam. Sunt anumite momente din urmă pe care nu le-aș mai face.”, a punctat Grindeanu.

Încă premier, Grindeanu a dezvăluit că Dragnea nu le-a dat asigurări celor din PSD că viitorul premier va fi tot din partid.

”Eu nu vreau să am semne de întrebare dacă va fi sau nu va fi premier de la PSD. Văd că alții vor. Eu nu vreau să am acest risc.Am demisia scrisă, nu există niciun fel de problemă, o înaintez când se anunță noul premier de la PSD. Acest risc există, nu mi s-a oferit în CEX nicio garanție că această posibilitate e exclusă. De aceea am venit cu această condiție, care nu e bună pentru Sorin Grindeanu, ci pentru PSD.”, a declarat Sorin Grindeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.