Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu, replică pentru Victor Ponta, după ce i s-a sugerat vesta de salvare

Inquam Photos / Octav Ganea
sorin grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu îi dă replica fostului premier Victor Ponta, care îl avertiza să își pună o veste de salvare trainică pentru că ”prietenul” Liviu Dragnea are obiceiul să arunce oamenii din barcă. Grindeanu susține că nu este interesat de aceste metafore și arată că nu are de ce să fie aruncat din barcă dacă își face treaba la Guvern.

Citește și: Grindeanu explică de ce actualul Guvern stă mai prost decât tehnocrații la colectare

”Eu cred că dincolo de toate aceste metafore, am văzut înaceste zile și cu veste de salvare, și cu pescuit, treaba mea este să mă ocup de această echipă, de Guvern. Eu trebuie să mă ocup de lucrurile pentru care sunt acolo și dacă economia va crește, dacă lucrurile merg bine și eu sunt optimist că este lucru se va întâmpla, atunci astea nu contează”, a declarat Sorin Grindeanu, la Europa FM.

Replica lui Sorin Grindeanu vine după ce Victor Ponta i-a sugerat să își păzească spatele de ”prietenul” Liviu Dragnea.

”În aceasta saptamana atat de plina cu aventuri "pescaresti" mi-am adus aminte de un episod din Septembrie 2012 de la Murighiol din Delta.

Atunci am avut un weekend extrem de incarcat - stabilirea candidatilor la Alegerile Parlamentare din Decembrie 2012 . In plus am adoptat toti o "Declaratie oficiala de solidarizare cu Liviu Dragnea" - stiu ca acum suna comic dar asa a fost!

Am fost atunci in "barca USL" cinci oameni (ca in faimoasa comedie "Operatiunea Monstru”) : Crin Antonescu, Victor Ponta, Gabriel Oprea, Daniel Constantin si - cu voia dvs. ultimul pe lista - "camaradul si prietenul" Liviu Dragnea!

Au trecut de atunci ceva mai mult de 4 ani / continuarea o stiti : intai a sarit in apa Crin, dupa aceea am fost eu "impins" mai discret, apoi a urmat aruncarea brutala peste bord a lui Gabi si acum ejectarea cu tot cu bancuta a lui Daniel ! Trista poveste - important e ca in barca a ramas unul singur, cel mai rezistent dintre noi toti / cel pentru care ne asumam si proclamam toti atunci "solidaritatea" !!!

Ieri am vazut fotografii cu Premierul Grindeanu stand in picioare in barca alaturi de "camaradul si prietenul" Liviu / sper sa fie destept si sa isi puna urgent o vesta solida de salvare pe el - istoria se repeta pentru cei care nu invata din experientele trecutului”, scrie Victor Ponta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.