Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Oprescu nu mai rezistă! A trecut la teoria conspirației în cazul său: 'Mi-am luat-o...'

sorin oprescu

Fostul edil al Capitalei, Sorin Oprescu, a cerut miercuri înlocuirea arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar pentru a-şi putea relua activitatea la Spitalul Universitar şi a folosit întâlnirea cu jurnaliştii pentru câteva declaraţii de senzaţie, relateaza evz.ro

În ceea ce priveşte solicitarea lui, instanţa a rămas în pronunţare, dar Oprescu a acuzat că procurorul de caz nu a admis solicitarea sa de confruntare cu denunţătorul în dosarul în care este cercetat. De aceea, el crede că "a existat o înţelegere" şi că a fost "o ţintă".

Sorin Oprescu a venit miercuri la Tribunalul București, unde s-a judecat un nou termen în dosarul în care este acuzat de luare de mită, spălare de bani, abuz în serviciu şi constituire a unui grup infracţional organizat.

“Am cerut la un moment dat confruntare cu denunţătorul. Nu mi-a fost aprobată de către procuorul de caz. Ce pot să cred în cazul ăsta? Decât că a existat o înţelegere. A fost o perioadă de timp cât nu s-a luat niciun fel de măsură. De ce? Pentru că probabil urma să fie, nu urma, sigur a fost delaţionat Oprescu. Asta este. Probabil, nu probabil, sigur eram ţinta", a declarat Oprescu.

Vezi și: EXCLUSIV Sondajul PSD pentru Primăria Capitalei

Vezi și: Miron Mitrea, DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre Victor Ponta, Vanghelie, Oprescu și PSD

“Nu explică de ce nu a acceptat confruntarea cu denunţătorii. Asta nu face decât să îmi trezească în continuare suspiciuni şi să fiu sigur de o provocare pe care o doreau de mult probabil. A doua parte... Au fost măsurile preventive. Au rămas în pronunţare. Am cerut controlul judiciar pentru a putea să mă duc să mucesc. Nu la Primărie, clar! La chirurgie, de acolo vin...”, a spus fostul primar al Bucureştiului, care a adăugat că nu-i pare rău că a intrat în politică.

“De ce sa îmi pară rău?  Pentru că am putut să fac toate lucrurile astea. E, uite că mi-am luat-o! Acum pe mine mă bufneşte şi zâmbetul. E un zâmbet amar, nici măcar nu am chef să glumesc". Sorin Oprescu a fost trimis în judecată alături de mai multe persoane la data de 20 noiembrie 2015.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.