Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Oprescu, suspect de cancer! Procurorii i-au pus microfoane de ascultare în dubă

sorin oprescu

Sorin Oprescu este suspect de cancer! Asta indică raportul medical. Avocaţii lui Sorin Oprescu vor merge în scurt timp la arestul central să pună la punct strategia pentru a-l scoate cu orice preţ din arest. Aceştia au declarat că raportul medical în urma controlului făcut la Spitalul Universitar indică faptul că primarul suspendat al Capitalei are o stare proastă şi o serie de alte afecţiuni, care n-au legătură cu inima, motiv pentru care ar putea fi internat din nou.

Citește și: DEMISIE ȘOC în cazul mitei lui Liviu Dragnea

Raportul arată că Sorin Oprescu ar suferi de 12 boli, unele dintre acestea având risc oncologic "mediu", având un nodul pulmonar, aşa cum au relatat medicii. Sorin Oprescu nu doreşte ca documentul să fie făcut public şi va ajunge doar pe masa judecătorilor.

Citește și: DEZVĂLUIRILE Elenei Udrea despre ultima mișcare a DNA: S-au dus pentru relația lui cu mine

"Apărarea are raportul medicilor, este adevărat că sunt cele 12 afecţiuni. Sunt afecţiuni de tip 2, de tip 3, cronice, cu riscuri ridicate. Sunt cele care erau deja de notorietate, care au generat şi alte afecţiuni. În raport se arată că starea de sănătate s-a agravat în ultima perioadă. Instanţa constată acest lucru, din cauza stress-ului, nerespectarea regimului alimentar. În fiecare zi s-au efectuat acte de urmărire penală, ceea ce este un punct forte pentru noi. Nu au fost aduse elemente noi, din punctul nostru de vedere" a spus avocatul Viorel Mocanu la Antena 3.

Citește și: Sorina Matei a pierdut procesul cu Victor Ciutacu și a fost CONDAMNATĂ

Acesta a spus că procurorii DNA l-au ascultat pe Oprescu și în duba în care l-au dus la sediul Direcției. Anchetatorii l-au pus în dubă și pe celălalt co-inculpat, cu speranța că cei doi vor vorbi și se vor da de gol.

”A fost ascultat în dubă, pe 17 septembrie, când a fost dus la DNA. Când a fost dus și celălalt co-inculpat. Ei nu au vorbit, iar procurorii interpretează că s-au pus de acord, că e o strategie ca să nu vorbească.”, a declarat avocatul.

Citește și: S-a aflat motivul blocării Facebook: Schimbarea revoluționară care are loc

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.