Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Ovidiu Vântu ZGUDUIE România: Ce mesaj transmite din PUȘCĂRIE

sorin-ovidiu-vantu

Sorin Ovidiu Vântu a criticat din pușcărie, pe blog-ul său, mișcările și strategiile folosite de partidele politice înainte de alegeri. Omul de afaceri e dezamăgit de campaniile politicenilor. "După cum s-a văzut până acum în filmul acestor alegeri, nu avem de-a face cu niciun erou pozitiv, clasa politică românească nefiind capabilă să producă nimic în acest sens", a spus Sorin Ovidiu Vântu.

"Domnul Dragnea, după ce a înșirat pe o planșă niște cifre pe care le dădea drept venituri certe, prezenta niște grafice care cuprindeau, asa cum v-am mai spus, scutiri de taxe, de impozite și proiecte fără nicio logică unitară, arătând, cu un aer superior și sastisit, că sursa financiară a întregii bazaconii se află pe planșa de lângă care tocmai venise înapoi la pupitru.

Citește și: Noua MODĂ PORNO printre tinere: Cum au ajuns să se machieze / FOTO

Evident că printre toate parascoveniile alea se regăseasu și niște idei bune dar care, fără a fi prinse într-o strategie unitară, nu fac nici doi bani. Ideea de bază din expunere este despre cum va toca el sumele iluzorii de pe planșetă, și cum vor păpa toți de acolo patru ani zi de zi. Nu voi face nicio analiză amănunțită a acestui program, pentru că ar fi plictisitor pentru voi și fără nicio importanță din punct de vedere practic, mulțumindu-mă să constat că, spre deosebire de toate celelalte partide înscrise în cursă, PSD-ul a avut bunul simț să prezinte un program, tratându-și alegătorii cu respectul cuvenit.

Faptul că pe mine nu m-a convins (m-a amuzat chiar văzând dexteritatea prin care, alături de fondul pentru dezvoltare, Dragnea își mai creionează încă o pușculiță cu acel fond alcătuit din dividendele companiilor de stat) nu are nicio importanță. El există și este excelent comunicat de activul de partid, în timp ce partidulețele care se zbat să prindă pragul electoral se comportă ca niște liber profesioniști ai prostiei.

Citește și: SCANDAL în învățământ: Două ELEVE s-au rupt în BĂTAIE / VIDEO ȘOCANT

Totul culminează cu provocarea la “luptă dreaptă” lansată de Băsescu pentru funcția de premier, asta în vreme ce PNL-iștii stau pe după colțuri și, cum prind un PSD-ist îi dau cu codul penal în cap, singura lor ofertă electorală fiind aceea că-l vor impedica pe “infractorul” Dragnea să ajungă premier (ignorând că un simplu decret de amnistie* îl scoate pe Dragnea din această categorie).

O notă aparte o face USR-ul, care amintește, ca mod de organizare și comportament, de constructul politic SIE – Partidul Democrat.

Citește și: Britney Spears s-a DEZLĂNȚUIT: Cum arată și ce face într-un clip / VIDEO HOT

După cum s-a văzut până acum în filmul acestor alegeri, nu avem de-a face cu niciun erou pozitiv, clasa politică românească nefiind capabilă să producă nimic în acest sens, putând fi doborâtă cu ușurință de orice mișcare antisistem, bine organizată, cu un mesaj identitar clar și cu un lider charismatic.

A venit momentul, băi generație, să începi pregătirile pentru dărâmarea acestui sistem, de pe urma căruia tu nu ai nimic de câștigat. Distrugerea lui trebuie să fie scopul principal al preocupărilor tale, dacă nu vrei să rămâi un neica-nimeni, călcată în picioare, disprețuită. În timp ce clienții acestui sistem, majoritatea lor mult mai proști decât tine, își permit vile, mașini de lux și concedii pe Coaste de Azur, tu esti strivită de rate la bănci, la firme de leasing, sau mergi cu metroul și stai în continuare în casa părinților. Toate partidele pe care le vezi vor perpetua această stare de fapt, votul tău neînsemnând altceva decât o legitimare a celor care te disprețuiesc.

Citește și: ADEVĂRUL despre cât de PERICULOS este să gătești la microunde

Votându-i pe ei, le dai dreptate s-o facă!", a scris Sorin Ovidiu Vântu pe blog-ul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.