Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Ovidiu Vîntu anunță 'apocalipsa' din spatele gratiilor: 'Va curge sânge'

sorin ovidiu vantu

Sorin Ovidiu Vîntu anunță „apocalipsa” din spatele gratiilor! „Va curge sânge”, spune milionarul într-o postare pe facebook, făcând trimitere la situația tensionată dintre SUA și Rusia, precizând că la „porțile Europei, se-aud cum latră câinii războiului”. Totodată, Vîntu are un mesaj și pentru liderii coaliției de guvernare. Acesta susține că ideea unui fond suveran de investiții este „o idee bună” și propune coaliției PSD-ALDE „o soluție de constituire și funcționare”, identificând avantajele și dezavantajele acestui proiect.

Mutare DECISIVĂ, de la 1 august, pentru Banca Transilvania! Toți clienții săi trebuie să afle

„Va curge sânge
La porțile Europei, se-aud cum latră câinii războiului. Americanii au nevoie de noi piețe și au început asaltul decisiv asupra Rusiei, vizând pentru început piața de energie din Europa. Scoaterea de pe această piață a Rusiei și înlocuirea ei cu firmele americane ar fi o dublă lovitură, profituri uriașe pentru americani și anularea uneia dintre cele mai importante surse de venit a rușilor. Neputând organiza o "Primăvară Arabă" și în Rusia, au decis să înarmeze Ucraina și s-o arunce la gâtul lui Putin, generându-i acestuia și o gravă problemă militară, nu doar una economică. Ceea ce pentru americani este un joc, fără repercursiuni majore în cauză de eșec, pentru ruși e o chestiune de viață și de moarte.

Va curge sânge
În atenția coaliției PSD-ALDE
Pe fond, ideea unui fond suveran de investiții menit să accelereze dezvoltarea țării este o idee bună dacă ea se bazează pe onestitate și nu, așa cum există deja suspiciuni majore, pe o altă punguliță de partid. Acordându-vă prezumția de onestitate, vă pun la dispoziție o soluție de constituire și funcționare care să elimine orice suspiciune și care să vă ajute să obțineți rezultate benefice pentru toată lumea.
1. Forma de organizare - fond închis de investiții cu emisie continuă.
2. Banca depozitară - De preferință, Erste Bank sau Raiffeisen.
3. Distribuția prin toate băncile care operează în România.
4. Cenzor - Unul din Big Four, de preferință Deloitte Touche. În România are cea mai bună echipă.
5. Compania de administrare – Acționarii, Exim Bank, CEC.

Măsuri complementare:
a. Investițiile în fond să fie scutite de impozit pe profit.
b. Unitățile de fond să fie acceptate ca garanție la credite.

Avantaje
a. Structurile de conducere și control asigură o credibilitate dincolo de orice fel de suspiciuni.
b. Investitorii vor fi de toate categoriile, de la persoane fizice, la instituțiile cele mai sofisticate.
c. Companiile de stat vizate în primă instanță de o decapitalizare masivă și totală pe termen mediu și lung vor avea o poziție financiară infinit mai bună dându-le posibilitatea să investească, iar investiția respectivă să poată fi folosită ca garanție pentru împrumuturi bancare.
d. Adunând sume mai mici, dar de la un număr extrem de mare, ținta de 10 mld. euro va fi depășită cu mult în condițiile unei publicități adecvate.
e. Sumele alocate publicității vor fi și un ajutor, absolut necesar, pentru structurile de presă și vă vor asigura un nivel convenabil de favorabilitate, din partea lor.
f. Investițiile făcute de fond vor anvizaja în exclusivitate profitul, fiind eliminată orice posibilitate de plată a clientelei politice, ori de furt.

Dezavantaje
Vor apărea mulți investitori străini care vor investi în acest fond. Asta va face să crească cererea de lei, cerere care va face ca leul să se scumpească, afectând exporturile. Lucrul ar putea fi rezolvat prin crearea în pandant și a unui fond suveran în valută, în funcție de succesul plasamentelor, sumele investite vor fi din ce în ce mai mari, iar asta va face să putem adera într-un timp mai scurt și mai suportabil la zona Euro. La apariția fondului în valută veți avea o opoziție din partea d-lui Isărescu, care vă va servi o poveste cu descoperirea de cont curent. Tratați-i opoziția cu amuzament și înțelegere. La vârsta domniei sale, conservatorismul devine o a doua natură.

Evident că nu am dezvoltat în mod exhaustiv subiectul, știind că sunt destui specialiști în structurile statului și în mediul privat care o pot face. Eu nu am făcut altceva decât să vă sugerez și un alt mod de abordare al unui proiect de o asemenea magnitudine.”, este mesajul lui Vîntu, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.