Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Roșca Stănescu: 'Victor Ponta a fost agent al SIE, Ilie Sârbu făcea biografii false la spioni'

sorin-rosca-stanescu

Sorin Roșca Stănescu a vorbit, vineri, în emisiunea ”La Ordinea Zilei”, de la Antena 3, despre faptul că în PSD s-ar fi infiltrat agenți ai serviciilor. Jurnalistul a amintit de mai multe dezvăluiri pe care le-a făcut, printre care și cea privindu-l pe Victor Ponta, care ar fi fost agent SIE.

”Ultimul și cel mai relevant caz a fost Victor Ponta. Și Sebastian Ghiță. Ponta a fost agent al SIE. A fost recrutat, am spus și când a fost, a spus-o și Traian Băsescu, a avut o misiune foarte clară, este o realitate (...) Mihai Răzvan Ungureanu a fost la SIE, premier, s-a întors la SIE” a spus jurnalistul Sorin Roșca Stănescu.

Citește și: Ucrainenii fac mișto de ruși după incidentul cu oile românești care au scufundat o navă rusească de război / VIDEO

”Ilie Sârbu a lucrat la una dintre cele mai conspirate direcții din SIE și confecționa biografii false pentru spionii care urmau să plece în misiune. El s-a desconspirat singur când a cerut să fie înaintat în grad și a spus ce servicii îndeplinse.” a mai spus Sorin Roșca Stănescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.