Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorina Matei, reacţie VIRULENTĂ după trecerea în rezervă a generalului Opriş. Jurnalista propune şi alte DEMITERI

sorina matei

Jurnalista Sorina Matei a avut o reacţie virulentă pe pagina ei de Facebook la scurt timp după ce preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul trecerii în rezervă a şefului STS, generalul Marcel Opriş.

"O veste extraordinară. Generalul Marcel Opriş, şeful STS, a fost trecut în rezervă. După 12 ani, aceast terifiant personaj din fruntea unei structuri militare importante a statului român, protectorul lui Sebastian Ghiţă şi nu numai trebuie să dea mai multe răspunsuri în faţa organelor judiciare. Justiţia în cazul Marcel Opriş trebuie să-şi facă datoria. Ca şi în cazul Florian Coldea. ", susţine Sorina Matei.

Jurnalista a făcut şi unele sugestii privind alte posibile demiteri din cadrul serviciilor.

"Au mai rămas S.Pahonţu, de 12 ani în fruntea SPP, transformând SPP într-un serviciu pe persoană fizică, plin de rudele lui Pahonţu şi conlocuitori din Lereşti, cu uriaşe probleme de legalitate în gestionarea fondurilor publice şi licitaţiilor, şi Silviu Predoiu, de 11 ani în fruntea SIE cu 4 mandate la activ.", a completat jurnalista.

Directorul Serviciului de Telecomunicații Speciale, Marcel Opriș, a fost trecut în rezervă de către președintele Klaus Iohannis, la solicitarea lui personală. Personaj destul de discret, Marce Opriș a fost numit în funcția de director STS, cu rang de secretar de stat, de preşedintele Traian Băsescu în data de 7 decembrie 2005. Originar din localitatea Chieşd, judeţul Sălaj, Marcel Opriş a absolvit Facultatea de Electronică şi Informatică din cadrul Academiei Tehnice Militare din Bucureşti. (MAI MULTE DETALII, AICI)

Citeşte şi: Fost lider PSD, declaraţii BOMBĂ la Tribunal: 'A început să-mi placă cuvântul puşcărie. Dacă mai fac un an-doi, nu înnebuneşte nimeni.' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.