Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorina Matei, anunț important după ce Elena Udrea a acuzat-o că era plătită de Niro

sorina matei

Jurnalista Sorina Matei a făcut un anunț important după ce Elena Udrea a acuzat-o că era plătită de Niro la B1 TV. Sorina Matei revine în grila de programe a B1 TV cu emisiunea ”Actualitatea românească” începând de luni, 23 februarie, ora 20.00.

Citește și: ULUITOR Cât de transformată este Elena Udrea! Prima imagine scăpată cu ea în arest la domiciliu

” Pentru toți cei care aveau emoții în acest sens, așteptarea a luat sfârșit. Nicio conspirație mondială, nici Elena Udrea sau Traian Băsescu și nici măcar celebra pisică “Lipici”, vinovată pentru deteriorarea mijloacelor fixe ale Antenei 3 n-au reușit să împiedice revenirea Sorinei Matei pe ”sticla” de la B1 TV, unde va fi plătită, ca și până acum, din încasările pentru publicitatea difuzată pe post.

Ne-a impresionat până aproape de lacrimi (dar nu chiar până acolo) grija pe care o poartă, deopotrivă oameni politici și colegi jurnaliști, postului nostru de televiziune. Că e de vânzare, că e în insolvență, că e finanțat de X și de Y, persoane nefrecventabile. Existăm, deci deranjăm.

În pleiada de acuzații care ni se aduc, răsărite în spațiul public în ultimele zile precum mandatele de arestare ale politicienilor, revine în mod obsesiv chestiunea finanțării B1 TV. Suntem convinși că o echipă de băieți deștepți, specializați în depistarea firmelor fantomă din Panama, va elucida și acest mister și-l va împărtăși tuturor, eventual cu un share pe Facebook. Dar, foarte important, și cu PROBE. Ceva din care să reiasă, de exemplu, de ce ar fi mai onorabil Dan Voiculescu și mai puțin onorabil Nicolae Dumitru.

Altfel, dacă cineva e interesat, cu bună credință, de sursele de finanțare ale B1 TV, poate consulta informațiile de la Ministerul Finanțelor. Sau se poate uita pur și simplu la B1 TV să vadă ce clienți difuzează publicitate. Apropo, Nicolae Dumitru a “finanțat” și Antena 3 în 2013-2014 cu publicitate. Se pune că a fost pentru propagandă băsistă?”, anunță b1.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.