Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorina Matei, dezvăluire incendiară despre Victor Ponta

Ponta

Sorina Matei face o dezvăluire incendiară despre premierul Victor Ponta! Jurnalista spune că motivul pentru care Ponta s-a operat în Turcia este relația bună pe care o are cu președintele Recep Tayyip Erdogan. Cei doi au ajuns să se cunoască prin intermediul lui Adrian Năstase, care a fost martor (naș după cum povestește fostul premier) la nunta uneia dintre fiicele președintelui turc.

Citește și: Crin Antonescu, decizie bombă: Anunțul care cutremură PNL

”Fostul premier Adrian Năstase este, potrivit chiar propriei mărturisiri postate pe blogul său, pe 13 Septembrie 2014, nașul de cununie al fiicei celei mari a președintelui turc, Recep Tayyip Erdogan, Esra, participând, alături de soția sa, Dana Năstase, acum 11 ani, pe 13 Iulie 2004, când era prim ministru al României și președinte al PSD, la casătoria fiicei lui Erdogan, pe atunci premier al Turciei, cu Berat Albayrak.

Citește și: Alina Mungiu-Pippidi, dezvăluiri teribile despre planurile lui Victor Ponta

În postare, Adrian Năstase menționează că în această calitate de nași ( religia creștină) / martori ( religia musulmană) la casătoria fiicei lui Erdogan au mai participat și premierul Greciei de atunci, Costas Karamanlis, alături de soția sa, Natasa, regele Iordaniei, Abdullah al II-lea și președintele Pakistanului de la acea vreme, Pervez Musharraf și subliniază relațiile strânse pe care le avea la acea vreme cu Recep Tayyip Erdogan.

Citește și: Scenariul INCREDIBIL pus la cale de Klaus Iohannis: MRU premier dacă nu ajunge la SIE

La acea vreme, Iulie 2004, Victor Ponta era secretar de stat în Guvernul Adrian Năstase, șef al Corpului de Control al Guvernului, apropiat de prim-ministru.

În timpul mandatului său în fruntea Executivului, premierul României, Victor Ponta, cunoscut prin sprijinul pe care i l-a acordat în carieră Adrian Năstase, a dezvoltat și el o relație strânsă de prietenie cu Recep Tayyip Erdogan, devenit în 2014 președintele Turciei, concretizată și remarcată prin numeroase vizite făcute de Victor Ponta în Republica Turcia și nu numai.

Mai mult, premierul Victor Ponta, după ce, acum mai bine de două săptămâni, a participat la Baku/ Azerbaidjan, la deschiderea Jocurilor Olimpice Europene, boicotată de toți liderii UE, ceremonie la care a fost însă prezent și președintele turc, Recep Tayyip Eurogan, a ajuns direct în Istanbul- Turcia, unde a făcut intervenția chirurgicală la genunchi. Intervenția a fost făcută chiar în Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde în Noiembrie 2011 și Februarie 2012, în perioada când era premier, Recep Tayyip Erdogan a făcut și el intervenții chirugicale la colon.”, scrie Sorina Matei pe blogul personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.