Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorina Matei, dezvăluiri despre un dosar greu al celor de la DNA: Atac dur la adresa oamenilor Laurei Codruţa Kovesi / DOCUMENT

Evenimentul Zilei
Laura Kovesi

Jurnalista Sorina Matei revine cu dezvăluiri incendiare dintr-un celebru dosar al celor de la Direcţia Naţională anticorupţie. Sorina Matei prezintă documente din dosarul de acuzre al lui Ioan Oltean şi al Crinuţei Dumitrean. Aceasta spune că toate dovezile procurorilor se bat cap în cap, iar denunţurile sunt invocate invers.

Vezi şi: Dragnea şi Tăriceanu îl susţin 'fără niciun fel de rezerve' pe Tudorel Toader. Răspuns pentru critici: 'Îţi trebuie un mare tupeu...'

Mai mult, Sorina Matei spune că cei care s-au ocupat de acest caz nu şi-au făcut bine meseria. Şi judecătorii au decis să retrimită dosarul la DNA. "Procurorii au spus ca dosarul e o mizerie, judecatorii au spus la vremea respectiva ca speța e o mizerie, eu am scris ca speța e ilogică și totul se bate cap in cap și nu are probe. Nu se înţelege absolut nimic din ea. Totul este ilogic, contradictoriu şi se bate cap în cap, inclusiv denunturile care si acelea sunt invocate invers.

Citeşte şi: De ce nu se elimină vizele românilor pentru America: Anunţ tranşant al lui George Maior

La vremea respectiva, doar D.Titian și G.Popoviciu, aka Gigi, credeau in mod halucinant ca dacă intri intr-o clădire in care nu ai treaba este complicitate la abuz si intratul efectiv in cladire este fapta de coruptie. Asta după ce in unele dosare ANRP au uitat sa ancheteze chiar evaluatorii intermediari între mafioți și cei din ANRP care in rapoartele de evaluare umflau sumele. Iar in alte spete ANRP au retinut evaluatorii care facusera evaluari chiar pentru DNA dar in alte dosare ANRP. Ceva de noaptea minţii. Nu-l cunosc pe I.Oltean, nu-mi e simpatic, nici pe Crinuta D., dar nu poți sa faci un dosar pe nimic care este clar ca nu tine doar pentru ca nu-l suferă lumea pe Oltean si este clar ca totul iti va exploda in faţă şi va pica pe toată instituţia. Dosarul evident că s-a prăbușit in instantă și acum iar vin iar judecatorii- pentru a nu stiu cata oara- sa spună ce minuni ilogice sunt in speța pe care au restituit-o, o spetă atât de ilogică încât nici procurorii de şedinţă nu înţeleg nimic din ea şi s-au bâlbâit în instanţă. Nu se va reuși sa se probeze niciodată infracțiunile unor oameni despre care sunt convinsă ca au băgat mana in borcanul cu miere cu toți amatorii care nu cunosc legea și nu gândesc nici măcar logic dar care au ajuns șefi in DNA. Foarte probabil aici va fi o alta mare achitare pe o speța care a plecat defecta chiar din DNA, o alta achitare pe care nu si-o va asuma nimeni. Așa se subrezeste o institutie importantă chiar din neprofesionismul unor oameni", a scris Sorina Matei pe facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.