Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorina Matei, mesaj DUR pentru Popoviciu: 'Poate să se ducă şi la NASA şi NATO. Nu va ţine'

sorina matei

După ce a fost condamnat la închisoare şi a fugit din ţară, afaceristul Puiu Popoviciu l-a angajat ca avocat pe fostul director FBI Louis Freeh. Reacţia avocatului, care susţine că este "profund dezamăgit" de decizia Înaltei Curţi din România de a-l condamna pe omul de afaceri la 7 ani de închisoare nu a rămas însă necriticată. Jurnalista Sorina Matei a avut o reacţie dură şi i-a transmis un mesaj tranşant omului de afaceri. Prin intermediul unei postări pe pagina ei de Facebook, Sorina Matei i-a adresat cuvinte dure chiar şi şefului SRI, Eduard Hellvig.

"Domn' Popoviciu poate să urle cât o vrea, poate să bage bani în lobby cât o vrea, poate să-şi ia ca avocaţi nu numai foşti şefi ai FBI, poate să-i ia şi pe cei de la FSB, Shin Bet, MI5 şi pe toţi indienii de pe planetă plus grupul Monaco, poate sa-și plătească zeci de instante nelegale și paralele, dosarul e beton, e cu probe nu cu gargară de stradă iar condamnarea e definitivă şi dânsul are calitatea de infractor- persoană condamnată pentru săvârşirea de infracţiuni, fiind în prezent fugar. Faptele au fost clar constatate de instanţă şi în fond şi în apel. Poate să se ducă şi la NASA, NATO nu numai la CEDO. Nu va ţine. Iar domn Hellvig trebuie să-l aducă pe al doilea fugar al serviciilor în ţară. Că el l-a pierdut. Până acum, nici pe primul nu l-a adus. #ThisIsIt.", a scris jurnalista pe Facebook.

Citeşte şi: Un nou VAL de plecări din MApN. Oamenii lui Oprea părăsesc Direcția Generală de Informații a Apărării (presă) .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.