Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sotia lui Dacian Cioloş recidivează: Ce a făcut și ce a putut să spună pe scenă / VIDEO

http://alba24.ro/
Valerie Ciolos

Valerie Cioloș-Villemin, soția premierului Dacian Cioloș, a spus, miercuri, la Alba Iulia, unde a susținut seminarul ”Rolul muzicii în sănătatea, armonia și educarea comunității”, că simte ”o bucurie imensă atunci când cântă” și mai ales atunci când are ocazia să cânte cu oameni, spunând că muzica este cea mai mare pasiune a sa.

Valerie Cioloș a spus, în cadrul întâlnirii la care au participat aproximativ 100 de doamne, că meloterapie are efecte benefice asupra psihicului și asupra sănătății. ”Muzica reprezintă foarte mult pentru mine. Simt o bucurie imensă când cânt. Când cânt cu oameni, nu singură. Și în baie îmi place să cânt. Pentru mine momentele acestea sunt foarte frumoase”, a spus Valerie Cioloș. Soția premierului Dacian Cioloș a recunoscut că după mulți ani în care a făcut ceea ce i-au cerut alții, în sfârșit face ceea ce îi place, iar muzica se află chiar și în fața agronomiei.

Citeşte şi; Despărțirea anului în muzică: O trupă celebră și-a concediat solista

Un alt subiect atins de Valerie Cioloș, în cadrul seminarului organizat la Academia Doamnelor din Alba Iulia, a fost ”cât de important este să trăim în prezent”, ea susținând că oamenii își petrec 47% din timp gândindu-se la lucruri petrecute în trecut, viitor sau la alte persoane. La finalul evenimentului denumit ”Oameni talentați ai comunității”, soția premierului a precizat că merge mai energizată spre București și de fiecare dată când vine la Alba Iulia se simte foarte bine. Din program au mai făcut parte inaugurările a două expoziții – „Oameni talentaţi ai comunităţii” – cu produse handmade și ”Fotografii vechi din Alba Iulia”, mini-recitaluri susținute de violoncelistul Cristian Gabriel Pop și corul de copii „Flori de mai” și un moment artistic intitulat „Rădăcini şi aripi”, susţinut de tenorul Ioan Chiciudean, soprana Alexia Trif şi pianista Valentina Popovciuc, anunţă ziarulunirea.

Citeşte şi: BOMBĂ Unul dintre cei mai căutaţi hackeri din lume s-a autodenunţat: E român

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.