Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soţul unui fost ministru tehnocrat, administrator la o companie de stat

dragu

Soţul Ancăi Dragu, fostul ministru tehnocrat al Finanţelor, a ajuns administrator la Biroul de Turism pentru Tineret (BTT) SA, compania de stat care a moştenit impresionanta avere imobiliară a Uniunii Tineretului Comunist (UTC), potrivit Jurnalul.ro.

Citeşte şi: Lovitură pentru Isărescu. Guvernatorul BNR, chemat la AUDIERI în Parlament

BTT este condus de Mihai Cosmin Mesaroş, director general, Gabriel Constantin Diceanu- director Administrare Patrimoniu şi Camelia Niţă Chivorchian- director Agenţie de Turism. De asemenea, există un Consiliu de Administraţie (CA), alcătuit din Laurenţiu Alin Crimu (preşedinte), Ionela Damian, Marius Alexandru Dragu, Mihai Cosmin Mesaroş şi Claudiu Daniel Teliceanu.

"Fost jurnalist, Mihai Cosmin Mesaroş a fost purtător de cuvânt al Prefecturii Maramureş în perioada când era prefect Anton Rohian, lider PSD local. Gabriel Constantin Diceanu a fost şi el jurnalist şi purtător de cuvânt al Consiliului Judeţean Constanţa pe când judeţul de la malul mării era condus de liderul PSD Nicuşor Constantinescu. Ionela Damian vine din PSD Braşov şi este şefa de cabinet a ministrului Tineretului şi Sportului, Marius Dunca. Claudiu Daniel Teliceanu face notă discordantă, fiind membru PNL şi fost director al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa. Pata de culoare o reprezintă Marius Alexandru Dragu, soţul Ancăi Dragu, fostul ministru tehnocrat al Finanţelor.", scriu jurnaliştii de la Jurnalul.

BTT SA a raportat pentru anul 2016 o cifră de afaceri de 1.696.761 lei şi pierderi de 6.705.685 lei, cu 16 angajaţi, precum şi datorii de 3.505.292 lei. Cu toate acestea, în AGA de pe 11.10.2017 se va majora valoarea brută a indemnizaţiilor membrilor CA de la 1.610 la 3.220 lei, mai scrie Jurnalul.ro.

Citeşte şi: EXCLUSIV - Cum a scăpat fosta şefă AEP de interdicţia de a părăsi România .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.