Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SOV şochează: Cine s-ar afla în spatele scandalului Black Cube

vantu

Sorin Ovidiu Vîntu reuşeşte să zguduie scena politică şi din spatele gratiilor. Fostul mogul vine cu un scenariu inedit în privinţa scandalului de spionaj la şefa DNA. Potrivit lui SOV, Mihai Răzvan Ungureanu ar fi cel care a apelat la firma israeliană Black Cube, din cauza faptului că DNA a scos din "joc" prea mulţi ofiţeri acoperiţi ai SIE. Vîntu afirmă că, prin acţiunile DNA, se elimină treptat influenţa serviciilor secrete în politică şi societate.

Vezi şi: INTERVIU - Victor Ponta, atacuri dure la Kovesi: Joacă 100% politic!/ VIDEO

"Am văzut în ultimul an foarte mulți politicieni – aflați la vârful partidelor politice și suspectați de a fi ofițeri acoperiți ai diverselor structuri de inteligență – intrând în colimatorul  D.N.A și căpătând statutul de “penali” sau îndepărtați din funcții. Așa cum se știe, aceste structuri au infestat toate centrele de putere sau de influență din societatea românească, partidele politice nefăcând excepție. La început au căzut ca spicele, politicienii și oamenii de afaceri suspectați de a fi ofițeri acoperiți S.I.E., toată lumea fiind convinsă că în spatele acestui carnagiu se află S.R.I., folosind-o ca instrument pe Laura Codruța Kovesi și pe acoperiții din presă ca factori de presiune. Ca răspuns, naivul și impetuosul Mihai Răzvan Ungureanu se aruncă în luptă întocmai ca un Don Quijote modern, numai că a încurcat borcanele și, în loc să-și vadă de morile lui de vânt, s-a aruncat cu toată forța asupra Dulcineei, folosind drept lance o puternică agenție de spionaj privată din Israel, cu ajutorul căreia spera să-i păteze definitiv onoarea acestei monstruoase arestatoare de acoperiți S.I.E. Și cum în viață nu e ca în romane, Sancho Panza l-a trădat, Black Cube l-a vândut iar el și-a dat demisia, neînțelegând nici în ultima clipă că jocul este mult mai mare și are o cu totul altă miză. Abia când au început să cadă piese grele din zona presupusă a acoperiților S.R.I.-ului lucrurile au început să se clarifice, iar odată cu punerea sub acuzare a lui Blaga ele au devenit evidente. S-a decis retragerea serviciilor din zona politicului", scrie SOV pe blog.

Vezi şi: Ponta: Nişte pigmei, cică-s lideri PSD, mă toarnă la Dragnea/ INTERVIU VIDEO

"Să ne înțelegem, asta nu înseamnă ca Ponta, Ghiță, Videanu, Oprea, Blaga și mulți alții sunt nevinovați și li s-au fabricat dosare. Dimpotrivă, dosarele lor sunt mult mai nevinovate în raport cu uriașele potlogării care nu s-au constituit încă în dosare penale (numai “prietenul meu” Ghiță are peste 200 de contracte cu bani furați de la stat), dar decizia îndepărtării lor este una strict politică și are rolul de a normaliza buna funcționare a statului, anulând parte din puterea nelegitimă a serviciilor de informații", mai scrie Vîntu.

Sorin Ovidiu Vîntu pare că laudă şi tandemul Iohannis-Cioloş, afirmând că ţara a ajuns în sfârşit să nu mai fie condusă de un prost sau de un clan mafiot.

Vezi şi: SURSE - Pelerinaj în Modrogan: se pun la cale surprize imense

"Este pentru prima oară în ultimii 12 ani când România are parte de o gândire strategică cu cap și coadă, când își pune din nou problema unui proiect de țară – făcându-se pași concreți întru realizarea acestuia, când premierul nu s-a constituit într-un scop al vreunui clan mafiot de tip Băsescu (că doar nu Boc a fost premier) sau Ponta, când curvele și bișnițarii nu mai conduc ministere ci își practică decent profesiile la periferia societății. Este pentru prima oară în ultimii 12 ani când țara asta a încetat să fie condusă de-un prost sau de un mafiot – sau și una și alta – cum a fost cazul lui Băsescu", mai notează SOV.

Fostul patron al trustului Realitatea-Caţavencu îi descrie în termeni extrem de duri pe Băsescu, Ponta şi Ghiţă, pe care îi numeşte "căzături" şi îi acuză că încearcă să o discrediteze pe Kovesi prin jumătăţi de adevăruri şi calomnii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.