Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spionul lui Băsescu CUTREMURĂ sistemul: acuzații GRAVE pentru SRI și DNA

spion

Fostul ofițer SRI, Adrian Radu, cunoscut pentru faptul că imediat după terminarea mandatului de la Cotroceni se întâlnea cu Traian Băsescu prin parcuri, a fost prins în flagrant când ar fi încercat să dea mită primarului Ploieștiului. Adrian Radu susține că totul i-a fost înscenat de către ofițerii SRI, care îl doresc scos din joc.

Citește și: Fost ofițer SRI, apropiat de Băsescu, prins în FLAGRANT cu MITĂ

„Referitor la asa zisul flagrant organizat vineri seara in care “mafia” Grupului de la Bravo au incercat sa imi acorde rolul principal, declar urmatoarele:

Prahova este condusa in prezent de mafia “GRUPULUI DE LA BRAVO” (denumit generic  asa de catre ziarul Comisarul de Prahova al carui director sunt), grup format din seful SRI Prahova (Sabin Iancu) zis “Suca de Bailesti”, procurorul Negulescu Mircea de la DNA Ploiesti, zis “Portocala”-omul SRI-ului, George Stanciu, zis “Mardare”, Cristian Ganea, zis “Motanul”, ziaristul Catalin Stavri, zis “Peste”, Catalin Ionita, fost director la SC Birotehnic SRL Ploiesti, care se recomanda capitan SRI in rezerva,  grup din care face parte si denuntatorul din acest caz, Cezar Stoichiciu – directorul CSM Ploiesti.

Comisarul de Prahova a devoalat public intentiile acestui grup de crima organizata cu privire de incercarea acestuia de a prelua puterea totala in Prahova. Acum cca aproape doua luni, imediat dupa alegerile locale, cand reprezentantul lor, Ganea Cristian a pierdut alegerile in fata actualului primar PNL-Adrian Dobre, Grupul de la Bravo a stabilit intocmirea unui dosar penal lui Adrian Dobre pentru ca acesta sa fie suspendat si interimar sa ajunga Cristian Ganea si, implicit, subsemnatului, deoarece s-a considerat ca, prin dezvaluirile mele si ale ziarului pe care il conduc, le-am redus drastric sansele de castig. Totodata trebuia sa aiba un dosar si senatorul Daniel Savu, deoarece este considerat omul lui Sebastian Ghita, o tabara adversa, iar Daniel Savu a iesit din PSD si a candidat singur, ca independent reducand din sansele de castig al Grupului de la Bravo.

Mai mult, la cca 2 saptamani dupa castigarea alegerilor, renumitul procuror “Portocala” a strigat in gura mare in institutia DNA Ploiesti (fiind auzit atat de avocati si clientii acestora, dar si colegii sai faptul ca, in sase luni de zile il va aresta pe Adrian Dobre, actualul Primar).

A trebuit sa va explic in primul rand toate aceste actiuni, pe care, in parte, le-am devoalat public in materialele de presa din ziarul Comisarul de Prahova ca sa intelegeti pana unde au putut merge aceasta Mafie.

Vineri cand am fost chemat la intalnire de denuntator, mi s-a spus ca urmeaza a mi se prezenta niste materiale despre senatorul Daniel Savu, fapt care este inregistrat si in asa zisul flagrant. In fapt aceste materiale nu mi-au fost date.

Acum urmeaza bomba adevarata din acest caz. La dosarul cauzei este o inregistrare prin care denunatorul incearca sa gaseasca o persoana dispusa sa ii ofere primarului Adrian Dobre zece mii de lei lunar doar pentru a-l lasa in functie. Raspunsul meu a fost fara echivoc ca, daca aud o asemenea fapta o voi prezenta organelor de urmarire penala. De asemenea, exista o inregistrare prin care denuntatorul a incercat sa imi propuna  si sa imi ofere un contract intre CSM Ploiesti si ziarul Comisarul de Prahova pentru suma de 6000 lei/luna, propunere pe care am refuzat-o categoric cu mentiunea ca nu ar trebui sa ma confunde cu ziaristii lui si ca, daca as incheia un contract pe judetul Prahova in acest sens, nu as mai putea avea independenta sa fiu impartial si sa lovesc in mafiile din acest judet (subsemnatul si Comisarul de Prahova au lovit cu dezvaluiri in ambele tabere).

Dupa ce veti citi cele de mai sus va veti da seama ca este un scurt-circuit in gandirea Mafiei de la Bravo care a incercat un asa zis flagrant. Deci, subsemnatul refuza un contract de 6000 de lei pe luna, cu garantii de legalitate date de un contract  dar accepta o singura data o asa zisa mita de 2000?

Nu trebuie sa ai mai mult de doi neuroni sa iti dai seama ca este o inscenare ordinara coordonata de binomul Portocala-Suca de Bailesti si ale Grupului de la Bravo.

Ieri noapte, denuntatorul a postat urmatorul mesaj pe facebook

Cezar Stoichiciu

1 oră ·

Momeşte inamicul pentru a-l prinde în capcană; simulează dezordinea şi loveşte.”

Las opinia publica sa isi spuna parerea si sa discearna la o asemenea facatura.

Totusi, pentru a avea un tablou mai larg a modului cum actioneaza “Caracatita” de la Bravo, va prezint urmatoarele:

Cezar Stoichiciu are mai multe plangeri penale pentru sifonarea unor sume de bani la fostul sau de munca, respectiv Politia Locala Ploiesti pe la diferite parchete din Ploiesti, plangeri tinute la sertar de catre Mafia de la Bravo care a preluat aproape total puterea in Prahova (atasat va redam cateva plangeri prin care se poate identifica si alti membrii ai mafiei de la Bravo.

Nu intamplator, reccent unul din dosare s-a pus in miscare. Asa procedeaza aceasta mafia a epoletilor de la Bravo…e un fel de a arata “pisica” si a il avertiza pe pion ca trebuie sa ecute ordinele intocmai si la timp. Urmare a primirei acestei adrese la Politia Locala Ploiesti, Carmen Gheorghe, directorul general al acestei institutii s-a deplasat urgent la denuntator sa il puna in garda cu o copie a solicitarii de la Parchet (oare cei de la Parchet stiu?). (Interesant este faptul ca, denuntatorul imi furniza date si documente despre Politia Locala Ploiesti, in conditiile in care mi-a mentionat de mai multe ori ca, atunci cand a fost numit la CSM, a plecat cu o mare baza de date si documente).

O alta “coincidenta” uriasa este reprezentata de faptul ca toata munca pe care am desfasurat-o impreuna cu colectivul de redactie la ziarul pe care il conduc, in speta Comisarul de Prahova, s-a “evaporat” subit in dimineata zilei de sambata 30.07.2016, astfel incat la adresa site-ului mentionat si cunoscut, nu se mai regaseste nimic din anchetele si dezvaluirile jurnalistice, unele dintre ele efectuate in comun cu alti colegi de breasla (flux 24, evenimentul zilei, etc), sens in care sunt indreptatit sa cred ca totul a beneficiat de “regia” SRI-ului. Nu exista nicio explicatie oficiala cum intreaga baza de date, intreaga arhiva a Comisarului de Prahova, stocata pe un server care a mai fost supus unui atac cibernetic in doua randuri (lunile aprilie-mai 2016), nu se mai regaseste in intreg spatiul virtual- internet. Pe aceasta cale  tin sa ii linistesc pe cititorii si simpatizantii ziarului Comisarul de Prahova si sa ii asiguram ca in termen de sapte zile ne vom relua activitatea intr-un format nou, aceeasi denumire, online, facebook dar si scris.

O alta ciudatenie o reprezinta “unicatul” echipei de politisti “judiciaristi”, formata din seful si adjunctul DGA, Structura  Centrala din MAI, in conditiile in care, atributiile legale ale Directiei Generala Anticoruptie se refera strict la cadrele Ministerului Administratiei si Internelor si stoparea coruptiei din acest minister, in conditiile in care nici una din persoanele angrenate in “flagrant” nu au calitatea de angajat M.A.I!!

Din informatiile detinute si verificate, Grupul de la Bravo a primit ordin ca sa fiu executat prin orice mijloace, direct de la Prim-adjunctul SRI, generalul Florian Coldea (ordin care le-a picat bine deoarece asta chiar intentionau, dar nu asa rapid) pentru a ma bloca si impiedica sa depun o declaratie de martor intr-un proces  in care generalul super instelat a implicat Romania si are interese obscure si cu sprijinul lui Kovesi incearca sa infunde niste oameni de afaceri pentru a le prelua afacerile. Recunoasteti ceva asemanator manevrelor vechii securitati?…Despre acest caz exploziv voi face o declaratie detaliata la finalizarea interogatoriilor instantei!!!”, scrie Adrian Radu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.