Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sportivii români s-au clasat de 11 ori pe podium la turneul de lupte 'Petko Sirakov-Ivan Iliev'

www.agerpres.ro
lupte

Sportivii români s-au clasat de 11 ori pe podium la turneul internațional de lupte Under-23 desfășurat sub numele ''Petko Sirakov-Ivan Iliev'', la Varna (Bulgaria), în weekend.

Ambele victorii ale românilor au venit la feminin, fiind aduse de Ștefania Priceputu (cat. 44 kg) și de Simona Pricob (cat. 53 kg, foto, în albastru). Tot la cat. 53 kg, Mihaela Bărbulescu a pierdut meciul pentru bronz și s-a clasat pe locul 5, potrivit site-ului Federației Bulgare de Lupte, anunță Agerpres.

Citește și: Echipa masculină de sabie a României a câștigat concursul de Cupă Mondială de la Varșovia

România a reușit patru clasări pe locul al doilea, dintre care două la greco-romane, prin Geani Ioniță (cat. 98 kg) și Constantin Huțuleac (cat. 130 kg). Celelalte două medalii de argint au fost aduse de Kriszta Incze (cat. 63 kg) și Alexandra Anghel (cat. 69 kg).

Cele cinci medalii de bronz au fost obținute de Ionuț Caraș (cat. 85 kg), la greco-romane, de Maria Cioclea (cat. 48 kg), de Denisa Fodor (cat. 55 kg), Mădălina Caia (cat. 58 kg) și Cătălina Axente (cat. 75 kg). Simona Tudor s-a clasat pe locul 4 la cat. 55 kg, iar Maria Larisa Nițu pe 5 la cat. 75 kg.

La lupte libere, în limitele cat. 65 kg, Roman Dukov a ocupat locul 7, iar Maxim Fricățel s-a clasat pe 8, în timp ce Cristian Surugiu a terminat pe 9 la cat. 61 kg.

La greco-romane, Răzvan Arnăutu a fost al cincilea la cat. 59 kg, Alexandru Trandafir a terminat pe 12, iar Claudiu Emanuel Pal pe 15. La cat. 66 kg, Mihai Irinel Botez s-a clasat pe 9, iar Alexandru Solomon pe 12. Florin Ghiorghe a terminat pe 9 la cat. 71 kg, iar Ovidiu Dimitru pe 13.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.