Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SRI e luat la control: Parlamentarii se duc peste spioni

Meritocratia
SRI

Comisia pentru controlul activităţii Serviciului Român de Informaţii va efectua, săptămâna viitoare, primul control la o unitate centrală a SRI, a anunţat, marţi, şeful comisiei, deputatul PSD, Adrian Ţuţuianu.

"Săptămâna viitoare facem primul control la o unitate centrală a Serviciului", a declarat Adrian Ţuţuianu la finalul şedinţei Comisiei de control parlamentar al activităţii SRI.

Citește și: DISPERAȚI după bani? Samsung vinde telefoane Galaxy Note 7 recondiționate

Întrebat care este aceasta, şeful comisiei parlamentare a spus că nu poate comunica datele legate de locul unde el şi colegii săi vor face verificările.

Săptămâna trecută, Ţuţuianu a declarat că după bilanţul SRI pe 2016, alături de colegi din comisie, se va deplasa în acţiuni de control la unităţile centrale ale SRI.

Citește și: Prințesa Diana și-a povestit RELAȚIILE SEXUALE: Ce-i scria secretarei sale

Anterior, el preciza că membrii comisiei au "un program de control aprobat pentru întreaga durată a sesiunii parlamentare".

"Vom începe cu instituţiile centrale, unităţi centrale ale Serviciului, şi vom merge şi la direcţiile judeţene de informaţii. Am prevăzut că atribuţiile de control ale comisiei pot fi exercitate inclusiv prin verificări la sediile unităţilor SRI şi am stabilit două modalităţi de control: un control cu notificare prealabilă a perioadei şi tematicii de control, dar şi controale inopinate, pe o tematică stabilită în cadrul comisiei, la unităţi centrale sau din teritoriu ale serviciului", explica Ţuţuianu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.