Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Starbucks e într-un proces de milioane: Şi-ar fi înşelat milioane de clienţi

Starbucks

Gigantul Starbucks se află în faţa unui proces fără precedent în urma căruia ar putea pierde cinci milioane de dolari. Compania este acuzată că ar fi înşelat milioane de clienţi.

De la ce a pornit totul? wall-street.ro dezvăluie ce s-a întâmplat. Majoritatea am trecut prin neplacuta situatia in care atunci cand ne cumparam un "ice coffee", dupa doar cateva inghitituri ne trezeam ca din componenta cafelei am mai ramas doar cu cuburile de gheata, scrie Business Insider. O femeie incearca sa puna capat acestor momente enervante prin intentarea unui proces impotriva lantului de cafenele Starbucks. Compania se confrunta cu un proces de 5 milioane de dolari, care are ca motiv principal cantitatea de gheata pe care lantul de cafelenele o foloseste pentru realizarea bauturilor.

Citeşte şi: Apple a 'încasat' o lovitură istorică: A pierdut marca iPhone

Procesul a fost intentat de catre Stacy Pincus. Site-ul de stiri NBC declara ca lantul de cafenele este acuzat ca a incercat sa creasca profitabilitatea de pe urma bauturilor prin adaugarea unei cantitati mai mari de gheata. De exemplu, atata timp cat pentru o bautura Venti, reclama prezinta faptul ca aceasta contine 680 de grame din bautura respectiva, clientul va primi de fapt 396 de grame din bautura, restul continutului fiind reprezentat de cuburile de gheata. Acest lucru a condus la acuzatiile privind reclama falsa. Prin acest proces se doreste sa se faca dreptate pentru milioanele de clienti care au cumparat o bautura rece in ultimii 10 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.