Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stare de CALAMITATE în Italia după inundații catastrofale: Mai mulți morți și răniți! Stare de urgență - VIDEO

www.dailymail.co.uk
inundații Italia

Cel puţin cinci persoane şi-au pierdut viaţa ca urmare a intemperiilor înregistrate în ultimele ore în nord-estul şi centrul Italiei, în special în regiunile Liguria şi Toscana, au informat duminică surse ale pompierilor, citate de EFE.

Zona cea mai afectată, unde au fost găsite trupurile celor cinci persoane decedate, este oraşul portuar Livorno şi localitatea învecinată Montenero, pe coasta toscană, unde ploile au ajuns după ce au afectat Liguria şi unde a fost declarat cod roşu de intemperii.

Citește și: Uraganul Irma, AVANSAT din nou la categoria 4: Furtuna devastatoare e aproape să lovească Florida Keys! Anunț teribil făcut de Trump - VIDEO

În zona unde au fost înregistrate victimele s-au produs inundaţii şi alunecări de teren ca urmare a ploilor abundente şi care, în primele ore ale zilei, s-au extins în sudul ţării, până în regiunea Lazzio şi capitala Roma.

"Situaţia este problematică, chiar critică, sper să nu fie un dezastru", a declarat mass-media locale Filippo Nogarin, primarul din Livorno, anunță Agerpres.

Pompierii au precizat că au intervenit în 160 situaţii de inundaţii, cădere de arbori şi salvare de persoane din autoturisme în oraşele Pisa şi Livorno, în primele ore ale zilei de duminică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.