Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Statele Unite, lovite de o veste CUMPLITĂ: Un celebru politician suferă de cancer la creier

www.timeanddate.com
steag SUA

Senatorul american John McCain, fost candidat republican la alegerile prezidenţiale din 2008 şi figură remarcabilă a vieţii politice americane, suferă de o tumoare canceroasă la creier, a anunţat biroul său miercuri, informează AFP.

John McCain, în vârsta de 80 de ani, a fost supus unei intervenţii chirurgicale vineri pentru scoaterea unui cheag de sânge deasupra ochiului stâng. Examenele succesive "au arătat o tumoare la creier, cunoscută sub numele de glioblastom, asociată cu cheagul de sânge", a scris Clinica Mayo unde el este tratat în statul Arizona, într-un comunicat publicat de biroul său din Senat.

Citește și: Angela Merkel îndeamnă Irakul să ancheteze presupusele abuzuri comise la Mosul

Glioblastomul este o formă de cancer cerebral.

"Senatorul şi familia sa studiază posibilităţile de tratament", care ar putea include chimioterapie şi radioterapia, se precizează în comunicat, potrivit Agerpres.

Citește și: Trump le cere senatorilor republicani să nu plece în vacanţă fără să avanseze cu legea sistemului de sănătate

Senatorul McCain, care a suferit de melanoame în anii 1990 şi 2000, a rămas la sfârşitul săptămânii trecute la domiciliul său din Arizona şi nu a mai fost văzut după operaţia efectuată vineri.

Absenţa sa forţată a redus cu o persoană majoritatea republicană deja subţire în Senat, de 52 la 51 de membri dintr-un total de 100. În Congres, aleşii trebuie să voteze întotdeauna în persoană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.