Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Statul Islamic a pus ochii pe un mare campion de box: Manny Pacquiao, în pericol

Manny Pacquiao

Un mare campion mondial de box, în vizorul Statului Islamic. Nu e nicio glumă. Cei din ISIS au vrut să-l răpească pe Manny Pacquiao.

Militanti ai Abu Sayyaf – aripa filipineza a ISIS - ar fi planuit sa-l rapeasca pe Manny Pacquiao, sustine chiar presedintele acestei tari.

Citeşte şi: Cum va fi vremea de Paşti: Anunţul de ultimă oră al meteorologilor

Presedintele filipinez Benigno Aquino III a declarat, potrivit news.ro ca luptatori ai organizatiei islamiste Abu Sayyaf ar fi planuit rapirea multiplului campion mondial de box profesionist Manny Pacquiao, recent retras din activitate pentru a se dedica carierei politice. Aquino a precizat ca vizati ar fi si membri ai familiei cunoscutului boxer, adaugand ca teroristii jihadisti ar fi planuit sa o rapeasca si pe sora sa, Kris Aquino, actrita si prezentatoare TV. "Ei au pus la cale rapirea lui Pacquiao sau a unuia dintre copiii sai, dar si pe cea a surorii mele, Kris, sau a unuia dintre copiii ei, pentru a negocia apoi eliberarea oamenilor lor (n.r. - din inchisoare). Amenintarile la adresa mea sunt investigate", a declarat liderul filipinez, citat de The Philippine Star.

Citeşte şi: Meciul MILENIULUI poate declanşa RĂZBOIUL: FIFA vrea să organizeze amicalul INTERZIS

Recent, un ostatic canadian a fost executat in Filipine de catre jihadisti din gruparea islamista Abu Sayyaf care l-au rapit si-l tineau ostatic de sapte luni, la cateva ore dupa expirarea unui ultimatum privind o rascumparare de milioane de euro. Politia filipineza a gasit, luni, capul unui barbat alb pe Insula Jolo, un fief al Abu Sayyaf, situata la aproximativ 1.000 de kilometri sud de Manila. La cateva ore dupa expirarea unui ultimatum stabilit de catre Abu Sayyaf, doua persoane pe o motocicleta au aruncat capul, intr-un sac de plastic, in apropierea unei primarii din Jolo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.