Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iată de ce Marko Attila nu va fi niciodată arestat

Viitorul fost deputat fugar, actualmente cetățean cinstit al Ungariei, Marko Attila a reușit să păcălească statul român până acum și există dovada că nu va mai fi niciodată arestat. Iată ce spune avocatul său, Eugen Iordăchescu: ”Autoritățile judiciare române au dreptul să treacă la emiterea unui mandat inclusiv european de arestare, că va fi pus în executare sau nu, se va vedea la momentul respectiv. Poate autoritatea judiciară competentă din statul judiciar să aprecieze că nu sunt îndeplinite criteriile din convenția națională și să nu procedeze la executarea mandatului”.

Așadar, după ce demisia din Parlament va deveni efectivă, iar Attila oricum va mai câștiga timp prin schimbarea instanțelor competente, el nemaifiind demnitar, are oricum o ultimă soluție: ca Ungaria să aprecieze că nu sunt îndeplinite condițiile și să nu pună un mandat european de arestare în executare, așa cum deja avocatul său a anunțat public. Păi de vreme ce Marko Attila se bucură de protecția personală a lui Viktor Orban care dictează cum vrea justiției maghiare, credeți că vreo autoritate judiciară din țara vecină va aproba punea în aplicare a unui mandat de arestare emis de partea română?

Statul român a picat de fraier. Budapesta dă un semnal hoților de bunuri românești pe filieră maghiară, intitulate pompos ”retrocedări”, că are o soluție pentru ei: domicilierea în Ungaria și cetățenia maghiară, pe care politicenii maghiari și afaceriștii lor o au deja. După care poate statul român să dea câte mandate de arestare vrea, că Ungaria oricum nu le recunoaște.

De aceea, în România doar românii sunt urmăriți de justiție. Străinii scapă, ei au alt statut. Totuși, dacă facem o socoteală, cred că sforarii cu alte cetățenii și care au furat pentru alte state i-au egalat pe corupții români în ultimii 25 de ani. Să ne gândim numai la privatizările strategice. Ideea care trebuie să rămână, pe fundal, este că românii sunt hoți, iar ceilalți sunt buni și cinstiți. Ca și în cazul intifadei ANAF: micii comercianți români trebuie executați, marile supermarketuri care dau mâncare expirată la promoții și își duc profiturile afară sub diferite forme evazioniste reprezintă lumina. Veniți de luați lumină...

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.