Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Steaua, aproape de a-l achiziţiona pe Olimpiu Moruţan: 'Probabil că-l vom lua la iarnă sau la vară'

captura Dolce Sport
Olimpiu Morutan

Steaua continua sa transfere cei mai buni tineri jucatori din Liga 1 si pregateste o noua lovitura pentru perioada de mercato din iarna. Olimpiu Morutan, tanarul mijlocas al celor de la FC Botosani, a fost aproape de un transfer in Berceni in aceasta vara, insa mutarea a picat dupa ce cluburile nu s-au inteles la bani.

Vicecampioana nu a renuntat insa la el si va incerca sa il transfere in luna ianuarie. "Pentru noi nu este o pista inchisa, nu am renuntat la el. Cred insa ca este mai bine pentru el ca a ramas momentan la Botosani, pentru ca joaca. La Steaua avea sanse putine, asa ca este in folosul lui. Daca va creste in valoare probabil ca-l vom lua la iarna sau la vara", a anuntat presedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, la DigiSport.

Morutan are 18 ani si, in meciul de vineri, cu Juventus Bucuresti, s-a remarcat cu un asist superb la golul doi al Botosaniului. In vara, mijlocasul la fost la un pas de transferul la Steaua, mutarea picand in ultima clipa din cauza unor neintelegeri privind banii platiti pentru achizitionarea sa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.