Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Steaua, calificată matematic în preliminariile Ligii Campionilor

www.gsp.ro
steaua

Echipa antrenata de Laurentiu Reghecampf va juca în preliminariile Ligii Campionilor, în urma rezultatului din meciul Astra Giurgiu-Dinamo, partida încheiata cu victoria campioanei României, scor 4-2. Cu o etapa înainte de final, Steaua are patru puncte avans fata de Pandurii Tg. Jiu.

Steaua va juca în preliminariile Ligii Campionilor dupa rezultatul din partida Astra Giurgiu-Dinamo, scor 4-2. Cu o etapa înainte de final, echipa antrenata de Laurentiu Reghecampf are 40 de puncte, urmata de Pandurii Tg. Jiu, cu 36 de puncte si de Dinamo Bucuresti, cu 35 de puncte.

Steaua se va afla pe traseul non-campioanelor si nu va fi cap de serie în preliminariile Ligii Campionilor, potrivit Mediafax.

Steaua ar putea intra totusi în urna capilor de serie daca Fenerbahce câstiga titlul în Turcia, Rostov sa termine în Rusia înaintea echipelor SKA Moscova si Zenit, în Belgia, Gent sa ocupe locul secund în detrimentul formatiilor FC Brugge sau Anderlecht, iar Nice sa întreaca Lyon si Monaco în clasamentul final din Ligue 1.

În turul 3 preliminar al Ligii Campionilor vor intra 10 echipe pe traseul non-campioanelor, adica locurile 2 din Belgia, Elvetia, Grecia, Cehia, Rusia, Ucraina, Olanda, Turcia, plus ocupanta locului 3 din Franta. Pentru ca Steaua sa fie cap de serie, ar fi nevoie ca cinci formatii din campionatele mai sus mentionate, care vor termina pe locul secund, sa aiba un coeficient mai mic decât echipa antrenata de Laurentiu Reghecampf.

Turul 3 preliminar al Ligii Campionilor se va disputa în perioada 26-27 iulie (tur), 2-3 august (retur).

România va fi reprezentata în preliminariile Europa League de Pandurii Tg. Jiu, Viitorul. A treia echipa care va încerca sa patrunda în grupele Europa League se va alege între CSMS Iasi sau de CSU Craiova, echipe care se lupta pentru primul loc în play-out.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.