Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Steaua NU este favorită la pariuri în meciul cu Osmanlispor

fcsb sigla

Aflata intr-o forma foarte buna cu 3 victorii in ultimele 5 meciuri, Osmanlispor este vazuta ca favorita la casele de pariuri pentru meciul cu Steaua! Echipa turca nu are niciun jucator accidentat sau suspendat pentru aceasta partida.

Echipa lui Raul Rusescu a trecut de 3 tururi pana sa se califice in grupele Europa League, ultima echipa eliminata fiind una care ajungea pana in primavara Europa League sezonul trecut, fiind eliminata de Manchester United, Midtjylland. Iar Osmanlispor a reusit o dubla victorie in fata acestora fara sa primeasca vreun gol!

Citește și: UEFA are un nou președinte. Cine îl înlocuiește pe Platini

Astfel, o victorie a Stelei la casele de pariuri in meciul de joi seara are intre 4 si 4.50. In schimb, victoria lui Osmanlispor are o cota intre 1.93 si 2! Egalul are o cota de 3.2! Cel mai probabil scor conform caselor de pariuri este 1-0 pentru echipa din Turcia.

La prima vedere Steaua este favorita in fata turcilor de la Osmanlispor, doar si prin prisma performantelor europene din ultimii ani, insa turcii au un lot mult peste cel al Stelei. Drept dovada, Rusescu si Szukala, doi jucatori decisivi in perioada lor petrecuta la Steaua, prind cu greu prima echipa la Osmanlispor.

Echipa probabila a lui Osmanlispor:

Karcemarskas (1,3 mil) - Vrsajevic (1,3 mil), Prochazka (0,35 mil), Curuksu (0,25), Tiago Pinto (2,6 mil) - Cagiran (3,5 mil), Guven (2,3 mil) - Umar (3,75 mil), N'Dyaie (4,25 mil), Delarge (1,2 mil) - Webo (2,5 mil)

Prima echipa standard a lui Osmanlispor valoreaza 21,67 milioane, aproape dublu fata de echipa pe care Reghecampf o va alinia cel mai probabil in partida de joi. Dupa ce i-a vandut pe Stanciu si Chipciu in aceasta vara, Gigi Becali a diminuat considerabil valoarea primului "11".

Cei mai valorosi stelisti care vor juca joi sunt Adi Popa, cotat la 2 milioane de euro, Tosca, cotat la 1,8 milioane, De Amorim, cotat la 1,8 milioane si Enache, cotat la 1,7 milioane. Cei patru valoreaza 7,3 milioane de euro, in timp ce linia de atac a lui Osmanlispor valoreaza aproape 12 milioane de euro, potrivit sport.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.