Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Steaua porneşte războiul cu CNA. Clubul Armatei cere intervenţia judecătorilor

csasteaua.ro
CSA Steaua

Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti anunţă că evaluează modalităţile legale împotriva deciziei Consiliului Naţional al Audiovizualului de a nu sancţiona anumite posturi de televiziune pentru folosirea incorectă a denumirii "Steaua" sau “Steaua Bucureşti” în comunicările publice legate de echipa FCSB.

Citeşte şi: ALERTĂ - Ministerul rus de Externe vine cu noi acuzaţii: 'Sistemul american de apărare antirachetă din România ameninţă Rusia'

"Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti a luat act de decizia Consiliului Naţional al Audiovizualului, din data de 10 octombrie 2017, de a nu sancţiona anumite posturi de televiziune pentru folosirea incorectă a denumirii Steaua sau Steaua Bucureşti în comunicările publice legate de echipa Fotbal Club FCSB din Liga 1. Considerăm că posturile de televiziune vizate nu doar că dezinformează opinia publică, dar ignoră cu bună ştiinţă o hotărâre judecătorească, aducând astfel prejudicii mărcii înregistrate deţinute de clubul nostru. Consecvent obligaţiilor legale de a întreprinde toate demersurile pentru protejarea patrimoniului aflat în administrare, CSA Steaua Bucureşti evaluează în prezent modalităţile legale prin care va putea acţiona împotriva deciziei CNA de a nu sancţiona conduita posturilor de televiziune în cauză. Ca instituţie care are obligaţia legală de a veghea asupra respectării normelor juridice de către toate instituţiile care desfăşoară activitate audiovizuală în România, ne exprimăm speranţa că şi în situaţia în discuţie CNA va acţiona pentru ca deciziile definitive şi irevocabile ale instanţelor judecătoreşti să fie aplicate fără excepţii, în conformitate cu principiile statului de drept", se arată într-un comunicat al CSA Steaua, citat de NEWS.RO.

Membrii CNA au votat, marţi, împotriva unei hotărâri care să sancţioneze posturile TV pentru folosirea numelui Steaua de către comentatorii sportivi, când se referă la FCSB.

Citeşte şi: Lovitură pentru românii cu credite! ROBOR, la cel mai MARE nivel din ultimii trei ani .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.