Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sexul în campania electorală

sex sexul vinde sex sells

Jurnalistul şi scriitorul Stelian Tănase scrie despre o temă... fierbine: sexul în campania electorală. Tănase face o comparaţie între ceea ce se întâmplă în campania electorală din SUA şi ceea ce se întâmplă în România.

"Un amic mă întreabă la telefon dacă am urmărit ultima dezbatere Clinton-Trump. Da, răspund. Ai auzit ce a zis Madonna intr-un concert la Madison Square Garden !? Nu ! zic. Amicul imi spune că Madonna a promis o felație oricui votează cu Hillary Clinton și a asigurat publicul că e foarte bună la asta! Ca să vezi! Amicul meu a comentat că este prima dată în viața lui cînd regretă că nu este cetățean american. Ar fi votat cu Hillary Clinton pentru a fi răsplătit de Madonna. I-am dat dreptate", scrie Stelian Tănase pe blog.

Vezi şi: Proiectul care schimbă balanţa puterii: Kovesi ar putea avea şef străin

Jurnalistul afirmă că evenimentele din campania electorală americană l-au făcut să se renunţe de toate complexele vizavi de ce se petrece la București. "Si pe românii în general cred că i-a dezinhibat. Mizeriile pe care si le fac unii altora polticienii români nu diferă de ce vedem in cursa prezidențială din SUA. Sigur mizele sunt infinit mai mari peste ocean. Să ajungi președintele unei țări ca România e un lucru cam oarecare. Mai sunt peste 100 de țări în în lume idem. Să fii președintele SUA, unica supraputere mondială după incetarea războiului rece in decembrie 1989 este cu totul altceva. Cine e șef la Casa albă e de fapt cel mai puternic om din lume.

Vezi şi: Stagiu militar obligatoriu? Ministrul Apărării: 'Există o înclinaţie' în acest sens

In ciuda diferențelor marcate, campania prezidențiala de peste ocean este tot o mahala care balansează intre penibil și sinistru. Acum o duduie – star porno in viata profesionala – a ieșit la rampă să spună că Donald Trump i-a oferit 10 000 de dolari pentru o partidă de sex. Numai atît la banii lui!? Cam puțin! Au apărut și alte povești tip soap-opera. Cum că miliardarul obișnuieste să le ciupească de partea dorsală pe femei, femei pe care de altfel le disprețuieste, așa cum s-a dovedit in mai multe din declarațiile sale. Ca să fie chit, Trump i-a amintit lui Hillary Clinton repetatele aventuri amoroase ale soțului ei.

Vezi și: Scandal cu un panou electoral. Cum explică UDMR un mesaj controversat din Ardeal/ FOTO

Pe cealaltă parte Hillary Clinton nu l-a slăbit o clipă pe contracandidatul republican, acuzindu-l de toate relele. Exact cum a făcut și Trump care nu a ezitat să arunce cu noroi în Hillary Clinton pe care a amenintat-o de altfel că dacă va fi președinte o bagă la închisoare. Ca peste tot, oferta politică, soluțiile, viziunea, proiectele nu au trecere la electorat. Numia birfele, acuzațiile, scandalul. Lumea vrea să se distreze privind dezbaterile televizate între cei doi candidati nu să analizeze care soluție e mai bună. E o chestiune de rating, de imagine, nu de adevăr. Chestiunea e să impresionezi electoratul pe moment, să cîștigi cîteva voturi in plus. Cu adevărul vedem după alegeri cînd oricum nu mai contează", mai scrie Tănase pe blog.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.