Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stelian Tănase dezvăluie cine l-a hipnotizat pe Klaus Iohannis

klaus iohannis lacrimi

Stelian Tănase dezvăluie cine l-a hipnotizat pe Klaus Iohannis. Jurnalistul scrie un editorial extrem de dur pe propriul blog în care face dezvăluiri din interiorul campaniei electorale a celor de la PNL, dar îl face praf şi pe candidatul liberalilor la primăria Capitalei.

Citește și: E frumoasă de pică, dar a fost prinsă luând mită: Cum arată jurnalista-psiholog de la spitalul din Oradea

"Candidatul Bușoi e deja un personaj de folclor. Numitul Dorel. Bușoi dai într-unul țipă doi! Degeaba ni-l vîră pe gît niscai lideri liberali. Bușoi nu trage deloc la electorat. E umflat cu pompa, împins ca un copil neajutorat, pus să facă declarații săracul, dar nu îi reușește deloc. E parașutat printre candidați de protectori fără fler care vor să ii termine cariera bietului Bușoi. Dar mai ales vor să termine cu PNL. Dar poate că asta se doreste în unele cercuri pe care nu le numesc aici. Avem destul timp, campania abia începe. Bușoi nu are șanse să iasă primarul capitalei. Zero barat. De cînd a apărut pe firmament jucind rolul candidatului trimis de la centru se ține de gafe. Se și incăpățînează să le repete. Mi-a amintesc de propunerea lui pentru ministerul sănătatii in guvernul Cioloș – un playboy de 28 de ani cu care făcea afaceri. Cioloș a trebuit să-l taie de pe lista guvernulu cum a aflat cine e. Au urmat alte gafe, aia cu cutremurul din martie 77, cealaltă cu Club Colectiv. I-a spus lui un consilier sa se insoțească de imaginea unor catastrofe ca să apară ca un salvator. Ei bine, nimeni nu și-l imaginează pe bietul Bușoi in asemenea rol. Nu mai vorbesc că jignește memoria și sensibilitatea multor oameni.

Citeşte şi: Victor Ponta: Îi cunosc prea bine pe absolut toți cei implicați! O nouă referire la Klaus Iohannis

Are un punct tare Bușoi. La afaceri se pricepe. Are o avere serioasă, deși e tînăr. Cind a avut timp să stringă atita bănet, mă intreb!? Parcă il văd dus cu mascații. A făcut averea în anii ăștia de sărăcie, penurie și criză, cînd a fost ducător de geantă pe lingă șefi, cu lingușeala, cu slugăritul, cu mîrîiala, cu clopoțitul. În opoziție, firește, pe poziție, unde nu curge nici lapte nici miere. Dar curg parale după cum vedem dacă pui boticul la robinetul care trebuie. La Fondul Proprietatea de ex.", a tunat Tănase.

Citește și: Adrian Năstase se pregătește să dea lovitura: Care e legătura cu Traian Băsescu / SURSE

Jurnalistul nu se opreşte aici. Stelian Tănase îl face praf pe Cristian Buşoi, omul cu care liberalii vor să câştige Bucureştiul. "Omul are o privire care te hipnotizează dacă tu uiți lung la el. Așa cred că l-a fermecat pe Klaus Iohannis care e mai lent din fire. Cert este că Iohannis îl susține. Îi face campanie, se afișează cu el la ocazii. La partid liberal ( care nu il vrea pe Bușoi) se știe că este voința președintelui ca Bușoi să candideze mort copt pentru primăria Bucureștiului. Alina Gorghiu este o susținătoare înfocată al lui Bușoi. Îl apără la virful PNL impotriva oricărei critici sau obiecții. Pentru ea și alți citiva fideli trup si suflet ai lui Iohanis, chestiunea candidaturii e deja tranșată devreme ce Iohannis a decis cine va fi candidatul. Nici Farfuridi, nici Cațavencu, ci Dandanache", crede Tănase.

Citește și: Andreea Crețulescu de la România TV spune de ce l-a dat afară din emisiune pe liderul UNPR

Nici Alina Gorghiu nu a scăpat de vorbele grele ale jurnalistului. "Gorghiu se face purtătorul de cuvint al lui Iohannis in PNL și de data asta. Numai că acum miza e fff mare. Bușoi e plasat f. prost in sondaje printre ceilalți candidați E mult și sub PNL în aceleași sondaje. Cu toate astea deciziile nu se iau, lucrurile trenează. E clar ca Bușoi trebuie scos din postura de candidat. Predoiu cara a preluat șefia organizațieide București ce spune!? Numitul Bușoi e mutare obligatorie!? E evident că la PNL dacă nu vine un ausweiss de la Cotroceni pentru trimiterea lui Bușoi acasă, PNL nu-și schimbă avizul. Văd cum cum PNL se indreaptă inevitabil spre un mare eșec la București. Dacă PNL pierde Bucureștiul sigur pierde și alegerile parlamentare și nu va forma guvernul de Crăciun 2016. Cineva va trebui atunci să asume esecul și să își dea demisia. Să fiu înțeles, nu de Crăciun, ci a doua zi după anunțarea rezultatelor de la București, în iunie", a încheiat Stelian Tănase.

Citește și: SCANDAL imens la România TV: Andreea Crețulescu l-a dat afară, în direct, pe un invitat

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.