Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stelian Tănase, dezvăluiri de la Cotroceni: 'Copii şi retardaţi'

nasul.tv
klaus iohannis

Jurnalistul Stelian Tănase îl pune la colţ pe preşedintele Klaus Iohannis din cauza scandalului din sănătate. Jurnalistul spera ca şeful statului să facă mai multe până acum în mandatul său. Discursul lui Iohannis nu a fost deloc pe placul lui Stelian Tănase care a scris un editorial extrem de virulent la adresa preşedintelui pe propriul blog.

Citeşte şi: Previziune catastrofală pentru România: Cutremur de 7,9 grade şi secetă cumplită

"Mă așteptam să facă puțină lumină in dosarul nenorocirilor din sistemul de sănătate românesc. Mă aștepam de asemenea să arate compasiune pentru victime, de ieri azi și miine, vreo 20 de milioane de pacienși în total. Numai bolnav să nu fii în țara asta! Mă așteptam să fie categoric, să indice răul și hotărîrea de a-l eradica. Nu a fost așa, din păcate. Iohannis a bolmojit niște vorbe cu justificări pentru tîmpeniile asasine ale unora, a lăudat – ca intotdeauna – SRI – si mai ales a evitat să ne spună cine sunt responsabilii pentru situația asta gravă. A părut că nu vrea să se pună răpu cu nimeni – SRI, guvern, ministerul sănătății, spotale, etc. Aseară Iohannis nu s-a plast in niciun fel pe pozitiile omului simplu care nu poate să se îngrijească în străinătate. S-a plasat pe pozițiile establishment-ului poltic – care a generat situația dramatică din sistemul de sănătate.", a tunat Stelian Tănase la adresa preşedintelui.

Citeşte şi: Descoperire revoluţionară: Specialiştii au un tratament revoluţionar împotriva cancerului la sân

Tirada jurnalistului nu s-a oprit aici. "Am fost dădăciți, aburiți, ni s-au livrat vorbe goale. Nimic concret. Iohannis vorbește prea pe deasupra, spune banalitați letale cu un aer superior de profesor de liceu aflat in fața unor elevi neterminați. Ne ia de sus, ne mîngiie grăbit pe creștet. În ochii lui suntem niște necopți și cînd nu e așa ne ia drept niște retardați. Tonul lui condescendent este enervant. Nu reușeste să ne trateze ca pe niște oameni in toată firea. Apare ca un profesor oarecare la tablă, dascăl de provincie obișnuit să predea cunoștinte elementare după manuale inepte. Incă nu a reușit să iasă din acest tip de relație tip liceu cu toate că a fost primar la Sibiu destulă vreme.

Citeşte şi: Super-arma creată de România şi Turcia: Cum arată Dragonul de Piatră / VIDEO

Deși a promis o altfel de politică, Klaus Johannis s-a piedut repede în labirintul bucureștean. A preluat năravurile și metehnele clasei politice. Aseară (ca intotdeauna de cînd este președinte) s-a plasat pe pozițiile acestei clase iresponsabile, nu pe ale cetățeanului. „Președintele nostru” nu a învățat nimic din eșecurile predecesorilor săi. Din păcate", a încheiat jurnalistul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.