Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stelian Tănase, dezvăluiri incendiare de la PSD: 'Tăieri de beregată'

ponta dragnea

Jurnalistul Stelian Tănase face dezvăluiri incendiare din interiorul PSD. Acesta face o analiză extrem de dură a social-democraţilor şi lansează un avertisment. Chiar dacă vor câştiga alegerile, acest lucru nu li se datorează lor, ci rivalilor de la PNL.

Citește și: ȘOCANT Angajații unei fabrici dezgheață carnea de pui cu…picioarele / VIDEO

"Situația nu e roză la PSD, desi așa pare – un partid mare și puternic, disciplinat care defilează prin campania electorala și va repurta o mare victorie. PSD pare deja invingător, sondajele il indica nr 1 incepind cu Bucureștiul. Pare că se pune doar problema scorului. Cu cit va ciștiga PSD la 5 iunie!? Dacă va ieși cistigător nu e cred, meritul lui Dragnea&Co ci mai curind este efectul gafelor, prostiilor, bîbîielilor celor din PNL. E semnul slăbiciunii liberalilor. Este efectul conducerii bicefale, in care unii trag hais și altii cea și a depedenței afișate la vedere față de Iohannis, care dezamăgește și a scăzut drastic in sondaje.", e tranşant Tănase într-un editorial extrem de virulent pe propriul blog.

Citeşte şi: Tragedie la o şcoală din Bucureşti: A murit când a văzut mascații

Stelian Tănase analizează şi "decapitarea" lui Valeriu Zgonea. "Pesediștii s-au repezit să îi ia beregata lui Zgonea și au promis că a doua zi după excludere îl elimină și de la Camera Deputaților. După intilnirea cu Hans Klemm, ambasadorul SUA, Dragnea a ieșit la presă și a explicat superior și doct ca unor copii că execuția lui Zgonea va avea loc, dar se amină pentru după alegeri. E un semn că Dragnea a priceput ce căuta Klemm la Zgonea în birou și a făcut pasul înapoi. Asta in ciuda unor declarații belicoase date de purtătorii de goarne pesedisti prin televiziuni. Dragnea a luat aminte la zisele lui Klemm și nu are chef să se joace cu focul și nici să deschidă un nou front. Oricum in zona aceea dincolo de Atlantic, PSD-ul e privit cu suspiciune ca un partit postocomunist. Geoană reușise sa repare ceva din relația cu Washingtonul, dar Ponta a pierdut tot Lui Zgonea i s-a reproșat în PSD exact asta – că e omul ambasadei SUA. Dacă era al Moscovei sau Beijing-ului era mai bine!? Să-l dai afară acum și de la Camera Deputaților vine ca dracu. Spiritele sunt prea încinse. Dragnea a spus că nu ne ocupăm acum de Zgonea ci de campanie! Punct.", spune jurnalistul.

Citeşte şi: Descoperire revoluţionară: Specialiştii au un tratament revoluţionar împotriva cancerului la sân

Stelian Tănase nu se opreşte aici. Revenirea în prim plan a lui Victor Ponta e analizată atent de jurnalist. "Ponta era menit să îi ia locul repede lui Zgonea la Camera Deputatilor și să devină al treilea om în stat. Cu asta a fost momit să se reactiveze – cum s-a exprimat in jargonul serviciilor, tot Dragnea, ironic. Dragnea pare tot mai nefericit cu ideea întoarcerii lui Ponta in partid și temporizează. Ii convine de minune zbaterea lui Zgonea care se agață de cracă. Dragnea a lucrat mult și serios la scoatere lui Ponta pe tușă. A reușit. În jocul său de acum a avut nevoie de Ponta ca să il opună lui Zgonea. In plus Ponta stă bine in sondaje și e un atu in alegeri. Acum insă perspectiva nu ii mai suride lui Dragnea care a mirosit in fine pericolul de a-l face prea mare pe Ponta. Oamenii lui Ponta sunt nerăbdători. Se pregătesc deja în blockstarturi să îi inlocuiască pe cei ai lui Dragnea. Dacă Zgonea a fost inlăturat pentru ca partidul să nu se scindeze, intoarcerea lui Ponta ar putea avea exact același efect. După ce Dragnea a fost condamnat, a anunțat că se va retrage. Astfel a aminat discuția în partid pentru după alegeri. Speră intr-o victorie care să anuleze amenințările pentru propria sa șefie. Pină atunci Ponta e activ in campanie. Știe ce face, Vrea să fie perceput in interiorul PSD ca un viitor șef suprem al partidului , așa cum a mai fost. Ingrijorarea liderilor PSD este mare nu atît pentru aceste alegeri, ci pentru ce se va intimpla imediat după. Pe scurt – cine va lua gîtul cui!? …Cine rămine în picioare!? Dragnea sau Ponta!?", a încheiat Stelian Tănase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.