Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stelian Tănase îl face praf pe Liviu Dragnea: 'S-a scos cu o diversiune'

Stelian Tanase

Stelian Tănase îl face praf pe Liviu Dragnea. Analistul scrie pe blogul său personal un editorial dur la adresa şefului PSD.

"Liviu Dragnea la PROTV ” Jurnalist – Dupa 26 de ani de la revolutie nu am reusit sa traversam muntii cu autostrada. Nu s-a putut, nu s-a dorit? N-ati vrut dumneavoastra? Ati fost la guvernare!” Ce raspunde Dragnea!? Simplu. O da cotita. Arunca vina pe altii, pe toata clasa politica, pe partide, fireste. Sunt vinvate, nici vorba, dar aici era vorba doar de raspunderea lui, a aguventului din care a facut parte, a partidului lui, PSD. Pentru asta fusese invitat el Dragne si nu altcineva. Bun, sa il auzim cum (nu) raspunde – ” Toate partidele sunt de vina. Ratacim in cautarea unui proiect national care sa adune toate energiile.” Zau!!! Serios!? Ca sa vezi !", spune Tănase.

Citeşte şi: A început războiul împotriva ISIS: Hackerii vor să distrugă Statul Islamic

Furia lui Stelian Tănase nu se opreşte aici. "Am intrebat odata un ministru invitat la emisiunea mea de atunci „3×3″ – De ce nu avem autostrazi !? De ce ungurii, polonezii au construit mii de km dupa 1989 si noi nu ? „A avut un raspuns foarte scurt si direct. „La ei s-a furat mai putin !” Sinceritatea lui dezarmanta venea din faptul ca ne aflam intr-o pauza de publicitate. Nu auzeam decit eu si el. Dupa aceea in direct cind i-am pus aceeasi intrebare mi-a spus povesti cu zine despre autostrazi, costuri, expertize, legi. Baliverne bune sa ameteasca un cap de telespectator. Adevarul mi-l spusese intre patru ochi, in pauza.

Citeşte şi: Un PSD-ist lansează o ipoteză şocantă în cazul incendiului din Colectiv: 'Mână criminală'

Asa si Dragnea, la o intrebare de bun simt a luat-o pe aratura, s-a scos cu o mica diversiune. E un politician versat care stie sa te faca din vorbe. L-am vazut de multe ori procedind astfel cind nu ii convine ceva. Da impresia ca iti rapunde la intrebare dar de fapt nu te alegi cu nimic concret. Sa amintesc ca in 2012 guvernul din care facea parte si-a luat mari angajamente pe acest subiect. Era o frenezie a marilor proiecte. S-a promis marea cu sarea dar de facut s-a facut extrem de putin.", crede Stelian Tănase.

Nici Dan Şova nu a scăpat de vorbele grele ale analistului. " Bref, in guvernul acela se afla Dan Sova pus sef peste proiectele mari, cu bugete mari, alea de care vorbeste acum Dragnea. Dan Sova, dau un singur ex, a zis ca va face autostrada Comarnic-Brasov si ca sa fie sigur, a promis ca isi va instala un cort pe santier si nu va pleca de acolo pina cind nu termina. Cam cabotin, nu!? Trebuia de fapt reluat un mai vechi proiect. Sa amintesc ca acest proiect s-a mai facut odata, sub Tariceanu. Pina la urma cistigatorul licitatiei s-a retras. Motivul a fost fff simplu, spaga ceruta – pardon, comision – de demnitarii si functionarii romani depasea orice imaginatie. Toti baietii destepti au dorit sa ciuguleasca ceva din autostrada asta.

Citeşte şi: Andrei Pleşu spune tot despre guvernul lui Dacian Cioloş: 'Aveţi răbdare'

Mi-l amintesc pe Dan Sova cu niste harti si planse cum explica el prin toate televizunile in direct ce autostrazi va face, cite mii de km se vor intinde sub ministeriatul lui. Cum o sa fim o tara fercita si o sa batem toate clasamentele. Nu era primul ministru care juca farsa asta. Azi, Romania e tot fara autostrazi. Nivelul ei de dotare este cel al unei tari subdezvoltate. Oricum, ultima din Europa la acest capitol. Si cine plateste totusi distractia !? Sigur nu va plati un politician ca Liviu Dragnea mare maestru in a ocoli raspunsurile. In a da vina pe altii. Nu va plati de fapt nimeni. Se acopera unii pe altii.", a încheiat Tănase.

Citeşte şi: Şpaga luată în rate, investită profitabil de Şova

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.