Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stelian Tănase spune tot adevărul: Dan Condrea era doar păpușa, ținută de alte personaje

Stelian Tanase

Stelian Tănase face noi dezvăluiri incendiare din cazul morții afaceristului Dan Condrea. Jurnalistul scoate la iveală noi amănunte incendiare într-un editorial extrem de dur de pe propriul blog.

"Marea problema a afacerii HexiPharma- amplificată de disparitia suspectă a patronului firmei – este de a răspunde la intrebarea – cine se află în spatele acestei mega-afaceri!? Dacă este cineva! Pentru că ne putem la rigoare imagina că Dan Condrea a fost de capul lui. A creat haiducește o super mașinărie de a produce bani și – ca un manager eficient a condus fff bine afacerea. De ce nu, in fond!? Dar ne putem intreba dacă nu cumva Dan Condrea era doar păpușa, ținută de alte personaje. In România, datorită mediului mafiotizat și cartelat dîn lume afacerilor nu te poți dezvolta dacă nu ai susținere politică, a partidelor, a serviciilor secrete, a guvernului, a administratiei locale. Și dacă deschizi o pizzerie, tot trebuie să ai o protecție, măcar la primărie, dacă nu și mai sus. In plus apar doritori gata sa te dijmuiască, de la Direcția sanitara pina la polițaiul din colț. E imposibil să dezvolți asemenea megaafaceri de unul singur. E clar. Chiar dacă ai încerca, apar neinvitați șacalii și cer partea lor ca taxă de protectie, să te apere de concurență, să nu-ți dea cineva foc la prăvălie și sa te bage in faliment, etc.", spune jurnalistul.

Citește și: HALUCINANT Familia a decis să-i facă operație estetică lui Dan Condrea

Și asta nu e tot. Stelian Tănase continuă seriile de dezvăluiri. "El nu putea dezvolta o asemenea afacere (cu sute de licitatii cistigate, cu sute de spitale si manageri,.cu mii de contracte, cu minister, cu nenumărați clienti – o rețea vasta ) fără complicitați multiple la nivel inalt în instituții importante. Dan Condrea nu a dus acasă intreg profitul. L-a impărtit cu diversi. Dacă se ia urma banilor este posibil să se afle cine sunt ei și în numele cui a acționat. Chestiunea este dacă se dorește aflarea acestor lucruri. Am o mare indoială. Moartea lui Condea i-a făcut pe mulți să răsufle ușurați, se bucură intr-un fel degeaba. Urmele a ceea ce a facut au rămas. Dar vrea cineva să le citească!? Cred că in mare aflarea adevărului depinde de prsiunea pusă de presă, de forța ei de a duce singură investigația la capăt. Pentru că, să nu uităm, nu SRI, nu DIICOT sau DNA au demascat HexiPharma, ci cițiva jurnaliști. Tot la ei ne e nădejdea că investigația va ajunge – dacă nu pină la capăt – foarte departe.", a încheiat jurnalistul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.