Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stenograme din dosarul prostituatelor de lux cu oameni de afaceri și politicieni

Numele celebrului afacerist Ioan Neculaie este implicat oficial în dosarul prostituatelor de lux. Din stenograme rezultă că și Puiu Popoviciu apela la serviciile sexuale ale vedetelor ce apar la tv.

Trei dintre cele 6 fete reținute și acuzate de proxenetism au fost eliberate. Este vorba despre DESPINA LAVINIA-MARIANA, DUMITRU MIRELA-ALEXANDRA şi GUREŞOAIE DIANA-MIRELA.

Magistrații Judecătoriei Sectorului 5 au decis că cele trei femei care au fost aduse cu propunere de arestare preventivă din partea procurorilor DNA să fie cercetate sub control judiciar.afaceri cunoscuți, precum Ioan Niculae. Omul de afaceri îi cerea acestuia să îi facă cunoștință cu alte fete.

În interceptări, fetele vorbeau și despre Puiu Popoviciu, despre care spuneau că este „zgârcit”.

Şase femei au fost reţinute, joi seara, în dosarul de proxenetism în care poliţiştii şi procurorii Parchetului Sectorului 5 au ridicat, joi, 33 de persoane, printre care şi mai multe asistente TV.

Diana Gureşoaie, Lavinia Despina şi Ramona Popescu se numără printre cele şase femei reţinute în dosarul de proxenetism potrivit unor surse din judiciare. Alături de ele au mai fost reţinute Mirela Dumitru, Georgiana Constantin şi Diana Nicoraş.

Cele şase tinere sunt cunoscute ca vedete TV, fotomodele sau manechine pentru unele case de modă.

Anchetatorii spun că din grupare ar fi făcut parte opt femei, toate prostituate de lux, care ar fi intermediat întreţinerea de relaţii sexuale contra cost pentru alte 25 de tinere, "sumele câştigate fiind în jur de 1.500 - 2.000 de euro pentru fiecare raport sexual înlesnit".

Poliţiştii au audiat joi, la Secţia 19, peste 30 de persoane, printre care Simona Traşcă, Daniela Crudu şi sora acesteia, Ana Maria, Mădălina Pamfile, Diana Gureşoaie şi Rellys Tonu.

content-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.