Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STENOGRAME INCENDIARE cu Ludovic Orban! Cum negocia liberalul: Antena 3 apare în discuție

orban

Procurorii DNA l-au trimis în judecată, sub control judiciar, pe deputatul Ludovic Orban, la data faptei prim-vicepreşedinte al unui partid politic, pentru săvârşirea infracţiunii de folosire a influenţei în scopul obţinerii unor foloase necuvenite.

Potrivit unui comunicat al DNA, Ludovic Orban, la 1 martie, a contactat un om de afaceri pe care îl cunoştea, solicitându-i sprijin financiar pentru campania electorală pentru alegerile locale din vara anului 2016, în care acesta fusese nominalizat pentru a candida la funcţia de primar al municipiului Bucureşti.

Citește și: Acestea sunt cele mai ciudate legi din Europa: Citești și te crucești

”În contextul lansării, candidaturii inculpatului Orban Ludovic pentru funcţia de primar al municipiului Bucureşti, a iniţiat în nume personal activităţi de natură a-i asigura sprijin financiar şi mediatic în timpul campaniei electorale.

În martie 2016, afaceristul s-a întâlnit cu inc. Orban Ludovic la domiciliul celui dintâi, ocazie cu care inculpatul i-a comunicat că are nevoie de 50.000 de euro în numerar, pentru a-i folosi în vederea promovării imaginii sale ca şi candidat la Primăria Capitalei…. sumele respective erau cerute în numerar tocmai fiindcă erau …pentru posturi TV.Orban Ludovic a arătat că are nevoie de suma cerută, eventual în tranşe, începând cu prima săptămână din luna aprilie….Orban Ludovic i-a spus omului de afaceri că el pretinde puţin că nu mai e cum era pe vremuri .......Orban Ludovic i-a spus omului de afaceri să se gândească dacă poate să dea banii : „te gândești dacă poți, sau îmi dai un șut în fund”. …..Orban Ludovic i-a spus că nu vrea nimic de la partid…

Citește și: Țara care a introdus pedepse pentru copiii care-și neglijează părinții

LUDOVIC ORBAN: ……….Am avut surprize şi de la Antena 3 că sar calul… de aia nu ajungi la nici o înţelegere cu ei……….. Păi ţi-am zis, pe sondajul de desemnare eu aveam 28% intenţie de vot, fără să-mi fac o zi de campanie, iar Buşoi, după toată campania lui, avea 18% fără potenţial de creştere. La mine potenţialul de creştere e mare. Eu m-am dus acum cam între 33 şi 35.

LUDOVIC ORBAN: Mă, ascultă-mă; asta… le discutăm sigur şi mai în detaliu. Adică tu ştii că orice este util pentru Bucureşti, eu sprijin… fără…

om de afaceri : Atuncea ți-i pregătesc în niște tranșe………..

LUDOVIC ORBAN: Exact.

LUDOVIC ORBAN: Mi-ar trebui cam la sfârşitul săptămânii viitoare, începutul săptămânii celelalte…”, sunt stenogramele din rechizitoriul procurorilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.