Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STENOGRAME Un fost cunoscut primar a asfaltat drumul către iubita sa: 'Cum poți fi atât de bou?'

tudor pendiuc

Fostul primar al Piteștiului, Tudor Pendiuc e implicat într-un scandal imens. Conform Stirileprotv.ro, fostul edil ar fi ordonat asfaltarea drumului privat din fata casei iubitei sale. Femeia ii era si consilier personal la serviciu, un fel de secretara.

Conform reghizitoriului intocmit de procurorii DNA, in urma cu aproape trei ani, Tudor Pendiuc i-a cerut sefului Administratiei Domeniului Public de la acea vreme sa amenajeze drumul spre cateva vile dintr-o zona ferita aflata la marginea orasului Pitesti, langa padure. Calea de acces ducea spre locuinta consilierei personale a primarului, Carmen Elena Lis, iar lucrarile ar fi costat aproape 28.000 de lei.

Investigatorii au inregistrat o discutie edificatoare intre primar si secretara: femeia ii povesteste, indignata, ca un vecin s-ar fi aratat nemultumit de calitatea lucrarilor.

"Pai, dom’le, dumneata stii ca aici am facut treaba asta si c-aici era... aici este privat si ca trebuia sa platim din buzunar ca sa facem treaba asta? E gratis ca sa nu mai inoti in pamant, prin pamant si… si spui ca era loc de mai bine? Na! Prostii! Prostii baltii! (…) Da, ma, iubitu', ma. Da, ma, iubitu' si daca nu m-a enervat asta, ma, iubitu', ma. Ma iubitu', cum poti fi atat de bou?" - i-a spus consiliera primarului, care n-a pus la suflet.

Citeste si: Ion Caramitru, audiat la Parchetul General

Primar: "Lasa-i dracu', nu te mai enerva."

Consiliera: "Eu i-am spus doar: bai, domnu’... dumneata stii cine, ca... cine a facut asta? Dom’le, io am facut treaba asta. Si asta... este facuta... moca. Moca, daca stii ce e aia, moca. Pai cum, mai, cum poti dumneata sa spui cand a... ca nu este bine facut cand dumneata inoti prin pamant, pana intri a... pa treptele casei?"

Primar: "Iubarita, lasa-i dracu' nu te mai enerva, fir-ar ai dracu' de prosti, ca nu merita sa te enervezi. Asta e… un pacate amarate ca daca… statea dracu', avea cizme pe acolo, n-avea pantofi. Da-i dracu'. Iubire, nu te s... Da-i dracu'... Ce-or zice, or zice. Bine ca e facut acolo, bine ca s-a rezolvat."

In ciuda inregistrarilor, fostul primar sustine ca nu are o relatie speciala cu secretara si ca a ordonat asfaltarea drumurilor din zona spre binele pitestenilor.

Tudor Pendiuc, fostul primar al orasului Pitesti: "Este o situatie zic eu incredibila fiindca pe acel drum circula cetateni, circula autoturisme, circula autovehicule. Nu numai pentru cei care sunt in zona respectiva, cinci, sase familii, dar si diversi care merg in padure, probabil, care merg in vizita la casele respective."

De altfel si vecinii consilierei sustin ca n-au stiut ca lucrarea li s-a facut cadou.

"Am crezut ca asta e planul primariei, ca am vazut ca s-a mai asfaltat, s-a mai facut cate ceva prin oras.", a spus un vecin.

Seful serviciului care a pus in practica dispozitiile primarului refuza sa faca declaratii. El a achitat insa intreg prejudiciul stabilit de procurori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.