Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Strada a vorbit degeaba, Iohannis i-a dat tot ce a vrut el

Numele lui Dacian Cioloș e vehiculat de multă vreme ca premier al lui Iohannis. Apariția lui acum nu are nicio legătură cu protestele, cu revolta populară sau cu schimbarea clasei politice, ci doar cu impunerea agendei Cotroceniului care s-a folosit de prilejul tragic ca să se vadă cu sacii în căruță. Adică, concret, cu Dacian Cioloș la Palatul Victoria.

Cioloș este, dincolo de vehiculatele sale legături de rudenie cu un grangure al serviciilor de la noi și cu un grangure al serviciilor din Franța, un bruxellez. Acum, pentru cei care vor o țară ca afară, acest lucru ar trebui să fie de bine. Numai că, atenția, atunci când a fost comisar european cică din partea României, Cioloș a ajutat Franța, care l-a susținut să ajungă acolo, nu România. Așadar, întrebarea corectă este ce state străine l-au impus pe Cioloș la guvernare? Dacă dăm răspunsul corect, vom afla și cine va avea de profitat de pe urma venirii lui. Românii nu au nicio treabă cu Cioloș și el nu are nicio treabă cu românii, el fiind, de altfel căsătorit cu o franțuzoaică. Poate are și cetățenia franceză, nu știm. Oricum, butoanele lui sunt în altă parte. Dar nu pentru ca România să devină o țară ca afară, ci pentru ca România să fie și mai abitir o țară condusă de afară. Nu vă bucurați prea tare, condusă de afară nu înseamnă condusă bine, ci doar manevrată pentru interesele celor de afară.

Așa că strada a cerut ce a vrut ea, iar Iohannis i-a dat ce a vrut el, după consultări de paradă, pentru că oricum Cioloș era pe listă de la bun început, dinainte de a începe protestele. Numai că e greu de crezut că Iohannis a făcut ce a vrut el. A făcut, la rândul său, ce au vrut alții. Vrem o țară ca afară s-a transformat în avem o țară condusă de afară pentru interesele celor de afară. Crede cineva că aceasta era soluția ca să scăpăm de corupție? Stați să vedeți, pentru că pe corupții noștri DNA îi mai poate prinde și așa am început să scăpăm de ei. Dar pe cei de afară cine o să-i dezvăluie? O să permită cineva DNA-ului să meargă pe urma lobby-ului de la Bruxelles, a marilor multinaționale, a așa-zișilor investitori străini care au găsit în România o colonie profitabilă? Câte companii străine, care au furat cot la cot cu politicienii români și cu ajutorul lor, ați văzut la DNA? Marea schimbare acum este a corupților noștri cu corupții altora. Tot pe spatele poporului român…

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.