Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA/alegeri: Michael Bloomberg anunţă că nu va candida la Casa Albă

amthirdpartyreport.com
Michael Bloomberg

Fostul primar al New Yorkului Michael Bloomberg a anunţat luni într-un articol publicat pe site-ul Bloomberg View că nu va candida la prezidenţialele americane din noiembrie, potrivit AFP. 

"Există o şansă serioasă ca o candidatură a mea să ducă la alegerea lui Donald Trump sau a senatorului Ted Cruz", scris Michael Bloomberg într-un lung articol. 

"Îmi iubesc prea mult ţara pentru a juca un rol în alegerea unui candidat care ar slăbi unitatea noastră naţională şi ar umbri viitorul nostru, astfel că nu voi intra în cursa pentru preşedinţia Statelor Unite", a subliniat fostul edil al New Yorkului. 

Miliardarul în vârstă de 73 de ani, fondatorul agenţiei de informaţii financiare care îi poartă numele, a avut şi în trecut intenţia de a se lansa, însă, într-o ţară unde niciodată nu a fost ales preşedinte un candidat independent, a renunţat la idee. 

Michael Bloomberg, mai mult pragmatic decât ideolog, deţine a 10-a avere ca mărime din lume, estimată la 40,2 miliarde de dolari, potrivit Forbes. El s-a declarat dispus să cheltuiască un miliard pentru eventuala sa campanie.AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.