Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA amenință, din nou, Iranul: Ce le transmite Donald Trump rivalilor din Asia

sua iran

Preşedintele SUA, Donald Trump, aflat în vizită în Israel, a cerut luni Iranului să pună capăt fără întârziere ajutorului financiar şi militar acordat "teroriştilor şi miliţiilor" şi a reiterat că nu i se va permite niciodată să deţină arme atomice, transmit Reuters, DPA şi AFP.

"SUA şi Israelul declară pe o singură voce că Iranului nu trebuie să i se permită niciodată să deţină o armă nucleară - absolut niciodată - şi trebuie să pună capăt, imediat, finanţării, instruirii şi echipării teroriştilor şi miliţiilor", a declarat Donald Trump, care s-a întâlnit la Ierusalim cu preşedintele israelian Reuven Rivlin, scrie agerpres.ro.

Citește și: IMAGINI ȘOCANTE Primele fotografii cu Denisa Manelista

SUA consideră Iranul "stat sponsor al terorismului" şi că susţinerea acordată de Teheranul preşedintelui sirian Bashar Al-Assad în războiul civil din Siria, rebelilor Houthi în războiul civil din Yemen şi miliţiilor din Liban a contribuit la destabilizarea Orientului Mijlociu.

Israelul este a doua etapă a primului turneu în străinătate al preşedintelui american Donald Trump după învestirea sa la Casa Albă, în ianuarie. Turneul început sâmbătă în Arabia Saudită va continua la Vatican, la Bruxelles - pentru Summitul NATO - şi în Sicilia, pentru o reuniune la vârf a G7.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.