Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA anunță că sunt GATA de RĂZBOI cu Rusia

sua rusia

Candidatul propus de preşedintele american ales, Donald Trump, pentru şefia Pentagonului, generalul James Mattis, a declarat în cadrul audierii de confirmare din Congres că SUA trebuie să se pregătească să înfrunte Rusia cu privire la comportamentul său agresiv în domenii în care este imposibil ca Washingtonul şi Moscova să coopereze, transmite Reuters.

Audierea lui Mattis a început azi în Comisia Senatului american pentru armată, iar generalul şi-a scris un discurs de deschidere, scrie agerpres.ro.

Citește și: Cum a ajuns România colonia Europei. SEMNAL DE ALARMĂ

"Am încercat să lucrăm cu Rusia şi în cele mai negre zile ale Războiului Rece şi susţin dorinţa preşedintelui ales de a lucra cu Rusia acum", a scris Mattis.

"În acelaşi timp, când identificăm alte domenii unde nu putem coopera, trebuie să înfruntăm Rusia şi să ne apărăm dacă Rusia alege să acţioneze împotriva intereselor noastre," a adăugat generalul.

Citește și: DOVEDIT ȘTIINȚIFIC Cu cât crește riscul de atac de cord în cazul celor care consumă alcool

Trump, care ar trebui să preia fotoliul de la Casa Albă peste opt zile, a admis miercuri că Rusia este cel mai probabil în spatele atacurilor cibernetice asupra Comitetului Naţional Democrat pentru a obţine acces la corespondenţa electronică a oficialilor democraţi în timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale. Serviciile secrete americane au ajuns la această concluzie în urma unei investigaţii, iar rezultatele acesteia au fost trimise săptămâna trecută preşedintelui american în exerciţiu, Barack Obama, şi preşedintelui ales Trump.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.