Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA, atac DUR la adresa Rusiei: Vladimir Putin, 'o amenințare mai mare decât Statul Islamic'

sua rusia

Senatorul american John McCain a avertizat luni că preşedintele rus Vladimir Putin reprezintă o ameninţare mai mare pentru securitatea globală decât gruparea extremistă Statul Islamic (SI), relatează DPA, conform agerpres.ro

Statul Islamic face într-adevăr lucruri îngrozitoare, dar Rusia este cea care a încercat să schimbe rezultatul alegerilor prezidenţiale din 2016 din SUA, a punctat senatorul republican într-un interviu acordat postului australian ABC pentru a fi difuzat în cursul zilei de luni.

Se complică lucrurile în Franța: Cum ar putea arăta viitoarea majoritate parlamentară/ SONDAJ


"Sunt de părere că SI poate să facă lucruri oribile şi sunt foarte preocupat de ce se întâmplă cu credinţa musulmană", a declarat McCain, aflat în vizită în Australia, potrivit ABC. 

"Dar ruşii sunt cei care au încercat să distrugă înseşi fundamentele democraţiei şi anume să modifice rezultatul unor alegeri americane. Nu am văzut nicio dovadă că ar fi reuşit, dar au încercat şi încă mai încearcă", a afirmat senatorul republican. 

FBI şi mai multe comisii parlamentare din SUA au lansat anchete pentru a stabili existenţa vreunei legături între anturajul preşedintelui american Donald Trump şi Rusia, în condiţiile în care serviciile de informaţii americane au evocat încă de anul trecut un amestec rus în alegerile prezidenţiale din SUA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.