Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA au vești PROASTE pentru Rusia: Ancheta implicării în prezidențiale continuă

trump putin

Preşedintele Comisiei de informaţii a Camerei Reprezentanţilor a Congresului SUA, Devin Nunes, a anunţat că ancheta privind implicarea Rusiei în alegerile prezidenţiale americane din noiembrie anul trecut va continua, relatează Reuters.

Adresându-se reporterilor la Capitol Hill, Nunes a fost întrebat dacă el însuşi ar putea evita ancheta comisiei, dar a refuzat să răspundă în mod direct. 'Ancheta continuă', a declarat Nunes pentru CNN, NBC şi alte media, scrie agerpres.ro.

Citește și: DISPERAȚI după bani? Samsung vinde telefoane Galaxy Note 7 recondiționate

Pe de altă parte, doi senatori republicani, John McCain şi Lindsey Graham, s-au alăturat democraţilor punând sub semnul întrebării obiectivitatea lui Nunes în ancheta respectivă. Criticile exprimate de McCain şi Graham sporesc controversele referitoare la Nunes, un colaborator apropiat al preşedintelui Donald Trump.

'Cred că este pusă în discuţie obiectivitatea sa', a declarat Graham pentru emisiunea 'Today', a postului NBC.

Citește și: Cel mai bizar FURT: A reușit să fure CASA cu totul

Spectrul unei posibile influenţe ruse în favoarea lui Trump în alegerile prezidenţiale americane a aruncat o umbră asupra preşedintelui republican, care şi-a preluat mandatul la Casa Albă pe 20 ianuarie. Consilierul său pentru securitate naţională, Michael Flynn, a fost concediat luna trecută după ce a denaturat adevărul legat de întâlniri avute cu ambasadorul rus.

David Nunes a recunoscut că a vizitat Casa Albă cu o noapte înainte de a anunţa, miercurea trecută, că deţinea informaţii conform cărora unii asociaţi ai lui Donald Trump ar fi fost implicaţi în acţiuni de strângere de informaţii înainte de preluarea mandatului de către Trump.

Citește și: Shakira a refuzat să meargă la nunta lui Lionel Messi: Ce CONFLICT e la Barcelona

Nunes şi-a compromis credibilitatea pentru că nu le-a împărtăşit colegilor din comisie informaţiile obţinute sau sursa acestora, a afirmat John McCain. El şi-a exprimat, de asemenea, îngrijorarea cu privire la vizita efectuată noaptea de Nunes la Casa Albă pentru a primi informaţii.

'Trebuie să existe o mulţime de explicaţii. Am fost în preajmă mai mult timp şi nu am auzit de niciun astfel de lucru', a declarat McCain pentru CBS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.